Go Ahead Eagles speelt op zondag 19 april 2015 om 12.30 uur de uitwedstrijd tegen Feyenoord. Supporters van GA Eagles die dit duel willen bezoeken, dienen gebruik te maken van de verplichte auto–/buscombiregeling. Go Ahead Eagles heeft vak GG gereserveerd, wat inhoudt dat er 650 toegangskaarten beschikbaar zijn.

Deze regeling is onder te verdelen in drie vormen:

1. Geregistreerd autovervoer. Parkeren op parkeerplaats P5C, nabij stadion de Kuip;

2. Een buscombi vanaf P+R Beverwaard, evenals vorig seizoen;

3. Een buscombi vanaf stadion de Adelaarshorst, idemdito vorig seizoen.

 

Geregistreerd auto vervoer:
Een nieuwe regeling ten opzichte van vorig seizoen. Hier geldt: maximaal plaats voor vijftig auto’s, maximaal tweehonderd kaarten. Minibusjes zijn niet toegestaan. Om hiervoor in aanmerking te komen dient u de afgelopen twee jaar tenminste tien uitwedstrijden te hebben bezocht. Kosten voor deze regeling zijn €22,50,-. Let wel: alle inzittenden van de auto dienen te voldoen aan de ‘tien uitwedstrijden’-voorwaarde.

 

Buscombi vanaf P+R Beverwaard:
Hier geldt dezelfde regeling als vorig seizoen. Per auto naar P+R Beverwaard en van daaruit per bus naar het stadion. Minibusjes tot Beverwaard zijn toegestaan. De prijs hiervoor is €23,50.Zie de prijsopbouw hieronder.

 

Buscombi vanaf stadion de Adelaarshorst:
Kosten hiervoor zijn €31,-. Zie eveneens de prijsopbouw hieronder.

 

Inschrijvingstermijn
De inschrijving voor de drie mogelijkheden start op woensdag 1 april 2015 om 12.00 uur en sluit op maandag 13 april 2015 om 12.00 uur. Opgeven kan via uitwedstrijden@ga-eagles.nl onder vermelding van naam en seizoenkaart- of club kaartnummer.

Instapprocedure
De instapprocedure voor de buscombi vanaf de Adelaarshorst start om 08.30 uur. De bussen uit Deventer sluiten vervolgens aan bij de bussen die op hetomwisselpunt staan in Rotterdam. Supporters wie gebruik maken van optie 2 worden uiterlijk om 10.30 uur bij P+R Beverwaard verwacht.

 

Prijsopbouw
optie 1: De kaartprijs voor het geregistreerde auto vervoer is €22,50.

optie 2: De kaartprijs voor de combi is €13,50. Daar komen €3,- administratieve kosten bovenop plus de prijs voor de bus vanaf Beverwaard. Deze is €7,-. Samen kost deze regeling €23,50.

optie 3: De kaartprijs voor de combi is €13,50. Daar komen €3,- administratieve kosten bovenop plus de prijs voor de bus vanaf Deventer. Deze is €14,31. Samen kost deze regeling €30,81.

De verkoopprijs is €31,-.