kostenvitesse

Go Ahead Eagles speelt op zaterdag 29 november de uitwedstrijd tegen Vitesse in Arnhem. Het duel in het Gelredome begint om 19:45 uur. Supporters van Go Ahead Eagles die dit duel willen bezoeken hebben twee mogelijkheden om de reis naar Arnhem te maken.

 

Reismogelijkheden:

Mogelijkheid 1:
Auto combi, voor deze regeling zijn 320 kaarten beschikbaar. Er mogen maximaal 80 auto’s naar Arnhem. Inschrijven bij voorkeur met minimaal 3 of 4 personen in 1 auto, of 8 persoons taxibusjes, Bussen groter dan 8 personen zijn niet toegestaan. Kaarten voor de autocombi kosten € 14,- per persoon. Omwisselpunt zal zijn Parkeerplaats de Brink, rijksweg A50 bij Apeldoorn.

Mogelijkheid 2:
Buscombi vanaf stadion de Adelaarshorst; kosten € 28,- per persoon. Iedereen die zich inschrijft dient in het bezit te zijn van een als uitkaart geregistreerde (S)CC. Wie wil deelnemen aan een van beide combi’s wordt verzocht om (per auto) in te schrijven en de gebruikelijke informatie te mailen naar uitwedstrijden@ga-eagles.nl.

De berekening voor de prijzen is onderaan de pagina te bekijken.

Meld s.v.p. EXTRA uitdrukkelijk aan welke combi je wenst deel te nemen.

Voor deelname aan de autocombi ook onderstaande gegevens toevoegen:

Kenteken auto:

Naam chauffeur:

Namen en nummer geregistreerde uitkaart (SCC – CC) van alle inzittenden:

Inschrijftijden:

De inschrijving start op maandag 10 november en sluit maandag 24 november 10:00 uur. Iedereen die zich heeft opgegeven voor Vitesse – Go Ahead Eagles, ontvangt uiterlijk dinsdag 25 november bericht. Wij wijzen onze supporters er nogmaals op dat reizen buiten deze regeling niet is toegestaan. Van mensen die als GA Eagles supporter worden aangemerkt worden de personalia genoteerd en deze mensen zullen worden verwijderd uit het stadion.

Berekening prijzen:
kostenvitesse