Go Ahead Eagles speelt op zaterdag 4 oktober de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. Het duel in het Utrecht begint om 20:45 uur. Supporters van Go Ahead Eagles die dit duel willen bezoeken kunnen van een autocombi gebruik maken.

 

Reis

Voor deze autocombiregeling zijn 1100 kaarten beschikbaar. Er mogen echter maximaal 190 auto’s naar Utrecht. Minibusjes zijn niet toegestaan. Inschrijven met minimaal 4 personen in 1 auto. Kaarten voor de autocombi kosten €13,- per persoon. Iedereen die zich inschrijft dient in het bezit te zijn van een als uitkaart geregistreerde (S)CC.

Wie wil deelnemen aan een deze combi wordt verzocht om (per auto) in te schrijven en de volgende informatie te mailen naar uitwedstrijden@ga-eagles.nl:

Kenteken auto:

Naam chauffeur:

Namen en nummer geregistreerde uitkaart (SCC – CC) van alle inzittenden:

Inschrijftijden

De inschrijving start op woensdag 17 september 10:00 uur en sluit maandag 29 september 12:00 uur.

Iedereen die zich heeft opgegeven voor FC Utrecht – Go Ahead Eagles ontvangt uiterlijk maandag 29 september bericht.

De omwisselbiljetten dienen voor vrijdag 3 oktober 17:00 uur te worden opgehaald en afgerekend aan de administratie van GA Eagles. Omwisselen of betalen op de wedstrijddag is niet mogelijk

Wij wijzen onze supporters er nogmaals op dat reizen buiten deze regeling niet is toegestaan. Van mensen die als GA Eagles supporter worden aangemerkt worden de personalia genoteerd. Deze mensen worden door FC Utrecht verwijderd uit het stadion.