Eerste Selectie

Informatie busregeling Ajax-uit

Op zaterdag 1 oktober staat voor Go Ahead Eagles de uitwedstrijd tegen Ajax op het programma. De wedstrijd begint om 20:00 uur en wordt gespeeld in de Johan Cruijff Arena.

Club- of seizoenkaarthouders van Go Ahead Eagles die de spelers en staf in Amsterdam willen supporten, kunnen naar de wedstrijd afreizen middels een verplichte busregeling. Er zijn 800 kaarten beschikbaar voor onze supporters. Het is niet toegestaan om met de auto of het openbaar vervoer af te reizen of voorafgaand aan de wedstrijd een bezoek aan Amsterdam te brengen. Er zal gewerkt worden met loyaliteitspunten.

Verkoopperiodes

  • Eerste verkoopperiode*: van maandag 12 september (20:00 uur) tot en met maandag 19 september (19:00 uur) | minimale aantal loyaliteitspunten: 6
  • Tweede verkoopperiode: van maandag 19 september (20:00 uur) tot en met donderdag 22 september (19:00 uur) | minimale aantal loyaliteitspunten: 3
  • Derde verkoopperiode: van donderdag 22 september (20:00 uur) tot en met woensdag 28 september (23:59 uur) | minimale aantal loyaliteitspunten: 0

Via deze link kun je een toegangskaart aanschaffen. Voor de aanschaf van een toegangskaart is het verplicht om in het bezit te zijn van een geldige clubcard met uitkaartregistratie óf een geldige seizoenkaart. Zonder een seizoenkaart of uitkaartregistratie is het niet mogelijk om een ticket voor een uitwedstrijd aan te schaffen.

* Tijdens de eerste verkoopperiode zijn er genoeg tickets beschikbaar voor alle supporters met het vereiste aantal loyaliteitspunten.

Busregeling

Onderstaand vind je de belangrijkste informatie over het afreizen middels de busregeling. Nadat je via deze link een ticket hebt aangeschaft, volgt de overige informatie in de week voorafgaand aan de wedstrijd.

Capaciteit
Er is een maximum van 13 bussen vastgesteld.

Vertreklocatie
De vertreklocatie van de bussen is De Adelaarshorst. Afhankelijk van het aantal bussen zal de exacte vertreklocatie later worden bepaald. Onderweg wordt er een rookpauze / sanitaire stop georganiseerd, mits de verkeerssituatie dit toestaat.

Vertrektijd
De vertrektijd is omstreeks 17:15 uur. Let op: dit is slechts een indicatie. De daadwerkelijke vertrektijd kan nog wijzigen.

Kosten
De prijsopbouw voor de door Go Ahead Eagles geregelde bussen is als volgt:

  • Ticketprijs: € 9,-
  • Busvervoer: € 16,-
  • Begeleidingskosten: € 3,-
  • Calamiteitenfonds: € 3,-
  • Totaalprijs: € 31,-

Aanvragen clubcard met uitkaartregistratie

Aanvragen voor een clubcard met uitkaartregistratie worden niet in behandeling genomen tijdens de verkoopperiode van een uitwedstrijd. Kaarten voor uitwedstrijden zijn persoonsgebonden en dienen op naam te staan van degene die meegaat. Bij de instapprocedure wordt hier aan de hand van het ticket en de ID-kaart op gecontroleerd. Informatie over de uitkaartregistratie en hoe je een uitkaart kunt aanvragen, vind je via deze link. Voor meer informatie over uitwedstrijden, de kaartverkoop en overige afspraken kan je het geldende uitreisreglement raadplegen.

Loyaliteitspunten

Voor de kaartverkoop van uitwedstrijden werkt Go Ahead Eagles met een loyaliteitspuntensysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat supporters die vaak mee zijn geweest naar uitwedstrijden als eersten de mogelijkheid krijgen om een toegangskaart aan te schaffen. De verkoopperiode voor uitwedstrijden is gefaseerd. Bij elke verkoopfase wordt het minimale aantal loyaliteitspunten vermeld dat je nodig hebt om een kaart aan te schaffen. Voor de aanwezigheid bij een uitwedstrijd ontvang je 1 loyaliteitspunt. In je persoonlijke account van Go Ahead Eagles kun je zien hoeveel loyaliteitspunten je hebt verzameld.

Terug naar overzicht