Eerste Selectie

Informatie busregeling uitwedstrijd Ajax

Go Ahead Eagles speelt op zondag 7 november in de Johan Cruijff ArenA de uitwedstrijd tegen Ajax. De wedstrijd in Amsterdam begint om 20:00 uur. Club- of seizoenkaarthouders van Go Ahead Eagles die de spelers en staf willen supporten, kunnen naar de Johan Cruijff ArenA afreizen door middel van een verplichte busregeling.

Er zijn voor het uitvak 900 kaarten beschikbaar voor supporters met een geldige seizoenkaart of geldige clubcard met uitkaartregistratie. Er zal gewerkt worden met loyaliteitspunten.

Verkoopperiodes loyaliteitspunten

  • Supporters met 4 of meer loyaliteitspunten kunnen een buskaart kopen vanaf dinsdag 26 oktober (20:00 uur) tot en met zaterdag 30 oktober (23:00 uur).
  • Indien er op 30 oktober nog kaarten over zijn, dan komen deze in de verkoop voor supporters met 4 of minder loyaliteitspunten. Deze verkoopperiode start op zondag 31 oktober om 10:00 uur en loopt tot en met woensdag 3 november (23:00 uur).

Algemene informatie uitwedstrijden

Wil je Go Ahead Eagles supporten tijdens een uitwedstrijd? Zorg dan dat je in het bezit bent van een geldige clubcard met uitkaartregistratie of een geldige seizoenkaart van Go Ahead Eagles. Aanvragen voor een clubkaart met uitkaartregistratie worden niet in behandeling genomen gedurende de verkoopperiode van een uitwedstrijd! Kaarten voor een uitwedstrijd zijn strikt persoonsgebonden en dienen op naam te staan van degene die ook daadwerkelijk naar de wedstrijd gaat.

Busregeling

  • Prijs van de busregeling: € 23,- (inclusief administratiekosten).
  • Kaart(en) kopen kan via deze link. Supporters gaan bij het aanschaffen van een ticket akkoord met de standaardvoorwaarden van de KNVB en het geldende uitreisreglement.
  • Nadat je je hebt aangemeld, volgt op vrijdag 5 november een bevestigingsmail met informatie over het opstappen.
Terug naar overzicht