Eerste Selectie

Informatie busregeling SC Cambuur-uit

Go Ahead Eagles speelt op zondag 5 maart een uitwedstrijd tegen SC Cambuur. Het duel in Leeuwarden begint om 20:00 uur en wordt gespeeld in het Cambuur Stadion.

Club- of seizoenkaarthouders van Go Ahead Eagles die de spelers en staf in Friesland willen supporten, kunnen naar de wedstrijd afreizen middels een verplichte busregeling. Er zijn 400 kaarten beschikbaar voor onze supporters, verdeeld over maximaal 8 bussen. Het is niet toegestaan om met het openbaar vervoer af te reizen of voorafgaand aan de wedstrijd een bezoek aan de binnenstad van Leeuwarden te brengen. Er zal gewerkt worden met loyaliteitspunten.

Verkoopperiodes

  • Eerste verkoopperiode*: van woensdag 15 februari (11:00 uur) tot en met vrijdag 17 februari (15:00 uur) | minimale aantal loyaliteitspunten: 15
  • Tweede verkoopperiode: van vrijdag 17 februari (16:00 uur) tot en met maandag 20 februari (15:00 uur) | minimale aantal loyaliteitspunten: 10
  • Derde verkoopperiode: van maandag 20 februari (16:00 uur) tot en met woensdag 22 februari (10:00 uur) | minimale aantal loyaliteitspunten: 2
  • Vierde (extra) verkoopperiode: van woensdag 22 februari (11:00 uur) tot en met woensdag 1 maart (23:59 uur) | minimale aantal loyaliteitspunten: 0

Via deze link kun je een toegangskaart aanschaffen. Voor de aanschaf van een toegangskaart is het verplicht om in het bezit te zijn van een geldige clubcard met uitkaartregistratie óf een geldige seizoenkaart. Zonder een seizoenkaart of uitkaartregistratie is het niet mogelijk om een ticket voor een uitwedstrijd aan te schaffen.

* Tijdens de eerste verkoopperiode zijn er genoeg tickets beschikbaar voor alle supporters met het vereiste aantal loyaliteitspunten.

Verplichte busregeling

Onderstaand vind je de belangrijkste informatie over het afreizen middels de verplichte busregeling. Nadat je via deze link een ticket hebt aangeschaft, volgt de overige informatie in de week voorafgaand aan de wedstrijd. Let goed op voor welke bus je een kaart koopt! Na de aanschaf van een ticket kun je niet meer van bus wisselen.

Capaciteit
Er is een maximum van 8 bussen vastgesteld.

Vertreklocatie
De vertreklocatie van de bussen is De Adelaarshorst. Afhankelijk van het aantal bussen zal de exacte vertreklocatie later worden bepaald. Onderweg wordt er een rookpauze / sanitaire stop georganiseerd.

Vertrektijd
De vertrektijd is omstreeks 16:45 uur. Let op: dit is slechts een indicatie. De daadwerkelijke vertrektijd kan nog wijzigen.

Kosten
Aangezien Go Ahead Eagles voor deze wedstrijd de kosten van het busvervoer (€ 16,50) voor zijn rekening neemt, is de prijsopbouw van de door de club geregelde bussen als volgt:

  • Ticketprijs: € 9,-
  • Busvervoer: –
  • Begeleidingskosten: € 3,-
  • Calamiteitenfonds: € 3,-
  • Totaalprijs: € 15,-

Zelf georganiseerd busvervoer
Onder bepaalde voorwaarden kun je met een eigen gehuurde bus afreizen naar een uitwedstrijd van Go Ahead Eagles. Het aanmelden van een eigen gehuurde bus kan bij de SLO via supporterszaken@ga-eagles.nl. De aanvraag dient minimaal 4 weken voor aanvang van een uitwedstrijd kenbaar te zijn gemaakt via de mail. Tijdens de verkoopperiode voor een uitduel is het aanmelden van een eigen bus niet meer mogelijk. Bij zelf georganiseerd busvervoer worden de bovengenoemde kosten voor ‘Busvervoer’ en ‘Calamiteitenfonds’ niet in rekening gebracht.

Aanvragen clubcard met uitkaartregistratie

Aanvragen voor een clubcard met uitkaartregistratie worden niet in behandeling genomen tijdens de verkoopperiode van een uitwedstrijd. Kaarten voor uitwedstrijden zijn persoonsgebonden en dienen op naam te staan van degene die meegaat. Bij de instapprocedure wordt hier aan de hand van het ticket en de ID-kaart op gecontroleerd. Informatie over de uitkaartregistratie en hoe je een uitkaart kunt aanvragen, vind je via deze link. Voor meer informatie over uitwedstrijden, de kaartverkoop en overige afspraken kan je het geldende uitreisreglement raadplegen.

Loyaliteitspunten

Voor de kaartverkoop van uitwedstrijden werkt Go Ahead Eagles met een loyaliteitspuntensysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat supporters die vaak mee zijn geweest naar uitwedstrijden als eersten de mogelijkheid krijgen om een toegangskaart aan te schaffen. De verkoopperiode voor uitwedstrijden is gefaseerd. Bij elke verkoopfase wordt het minimale aantal loyaliteitspunten vermeld dat je nodig hebt om een kaart aan te schaffen. Voor de aanwezigheid bij een uitwedstrijd ontvang je 1 loyaliteitspunt. In je persoonlijke account van Go Ahead Eagles kun je zien hoeveel loyaliteitspunten je hebt verzameld.

Terug naar overzicht