Eerste Selectie

Informatie busregeling uitwedstrijd Almere City FC (bekertoernooi)

Op woensdag 27 oktober speelt Go Ahead Eagles in het Yanmar Stadion een bekerwedstrijd tegen Almere City FC. De wedstrijd in Flevoland begint om 20:00 uur. Club- of seizoenkaarthouders van Go Ahead Eagles die de spelers en staf willen supporten, kunnen naar het Yanmar Stadion afreizen door middel van een verplichte busregeling, die is opgelegd door de lokale autoriteiten van Almere.

Er zijn voor het uitvak 396 kaarten beschikbaar voor supporters met een geldige seizoenkaart of geldige clubcard met uitkaartregistratie. Er zal gewerkt worden met loyaliteitspunten.

Verkoopperiodes loyaliteitspunten

  • Supporters met 8 of meer loyaliteitspunten kunnen een buskaart kopen vanaf dinsdagavond 19 oktober (20:00 uur) tot en met donderdag 21 oktober (19:00 uur).
  • Indien er op donderdag 21 oktober nog kaarten over zijn, dan zal om 20:00 uur de verkoop starten voor supporters met 4 of meer loyaliteitspunten. Deze verkoopperiode loopt tot en met zaterdag 23 oktober (19:00 uur).
  • Mochten er op zaterdag 23 oktober nog kaarten beschikbaar zijn, dan komen deze in de verkoop voor supporters met een geldige seizoenkaart of geldige clubcard met uitkaartregistratie die minder dan 4 loyaliteitspunten hebben. Deze verkoopperiode loopt tot en met maandag 25 oktober (23:00 uur).

Algemene informatie uitwedstrijden

Wil je Go Ahead Eagles supporten tijdens een uitwedstrijd? Zorg dan dat je in het bezit bent van een geldige clubcard met uitkaartregistratie of een geldige seizoenkaart van Go Ahead Eagles. Aanvragen voor een clubkaart met uitkaartregistratie worden niet in behandeling genomen tijdens de verkoop van een uitwedstrijd! Een kaart voor een uitwedstrijd is persoonsgebonden, je kunt dus alleen een kaart voor jezelf kopen.

Busregeling

  • Prijs van de busregeling: € 18,50 (inclusief administratiekosten).
  • Kaart(en) kopen kan via deze link. Supporters gaan bij het aanschaffen van een ticket akkoord met de standaardvoorwaarden van de KNVB en het geldende uitreisreglement.
  • Nadat je je hebt aangemeld, volgt een bevestigingsmail met informatie over het opstappen. Deze bevestigingsmail ontvang je ná het sluiten van de verkoop op maandag 25  oktober (23:00 uur).

Coronatoegangsbewijs

Het bezoekersvak van het Yanmar Stadion is alleen toegankelijk voor supporters van Go Ahead Eagles met een toegangsbewijs én een coronatoegangsbewijs. Dit coronatoegangsbewijs wordt gecontroleerd tijdens de instapprocedure. Er zijn drie coronatoegangsbewijzen die je kunt tonen op de CoronaCheck-app (dit kan op je mobiel of met een uitgeprinte versie op coronacheck.nl/print):

  • Volledige coronavaccinatie met een Europees goedgekeurd vaccin (in Nederland is een vaccinatie geldig vanaf 14 dagen nadat je volledig bent gevaccineerd).
  • Bewijs dat je minder dan 6 maanden geleden bent hersteld van corona.
  • Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor het evenement. Heb je al wel je volledige vaccinatie gehad, maar is dat nog geen 14 dagen geleden? Dan dien je je te laten testen. Meer informatie over het coronatoegangsbewijs en de CoronaCheck-app is te vinden op www.testenvoortoegang.org. Ook als je vragen hebt over het coronatoegangsbewijs, kan je contact opnemen met Testen voor Toegang. Go Ahead Eagles is slechts ‘messenger’ in dit verhaal.
Terug naar overzicht