Informatie kaartverkoop autoregeling

Heb je wel eens een uitwedstrijd van Go Ahead Eagles met de auto bezocht? Dan ben je ongetwijfeld bekend met de zogenoemde autoregeling die hiervoor wordt gehanteerd. 

Elke uitwedstrijd van Go Ahead Eagles wordt er altijd door de tegenstander bepaald in hoeveel auto’s onze supporters de spelers en staf achterna kunnen reizen. Tot en met december 2019 kocht je een kaart voor de auto en vulde je het kenteken in van de auto waarin je naar de wedstrijd (mee)reed. Administratief gezien kostte het echter altijd veel tijd om te bekijken hoeveel auto’s er in totaal meegingen. Door een verandering in de kaartverkoop probeert Go Ahead Eagles dit sinds januari 2020 voorkomen.

Hoe gaat de kaartverkoop voor de autoregeling sinds januari 2020 in zijn werk?

Het scherm waar je altijd je omwisselbiljet kocht, blijft hetzelfde. Er is alleen één mogelijkheid toegevoegd. Dit is ‘parkeerkaart uitwedstrijd’. De chauffeur van de auto waarmee je reist, koopt voor dit ‘vak’ een omwisselbiljet. De meerijders kopen gewoon in het ‘autovak’ hun omwisselbiljet. In beide gevallen moet het kenteken worden ingevuld en gaat de verkoop zoals je gewend bent. Dit betekent dus, dat als je met de auto reist, er altijd één persoon een parkeerkaart moet hebben gekocht.

Kort samengevat…

  • Rijd je met iemand mee? Koop een omwisselbiljet voor het vak ‘auto’.
  • Ben je de chauffeur tijdens de uitwedstrijd die jullie bezoeken? Koop een omwisselbiljet in het vak ‘parkeerkaart uitwedstrijd’. Dit omwisselbiljet geeft recht op een parkeerplaats en een ticket voor desbetreffende uitwedstrijd.