Op 19 mei speelt Go Ahead Eagles thuis tegen FC Den Bosch in de halve finale van de Play-Offs. De wedstrijd begint om 12:15 uur. De kaartverkoop voor deze wedstrijd is gestart. Per seizoen- of clubkaart kunnen in totaal twee kaarten worden gekocht, inclusief voor seizoenkaarthouders hun eigen plek.

Seizoenkaarthouders kunnen vanaf maandag 6 mei om 11:00 uur hun eigen plaats terugkopen (zie onderstaande handleiding) en eventueel één kaart extra bijkopen. Dit kan tot en met maandag 13 mei om 9:00 uur.

Handleiding terugkopen eigen plaats:

– Klik op deze link.
– Log hier in met jouw inloggegevens.
– Klik op je naam rechts bovenin de hoek.
– Vink het hokje voor de gereserveerde kaart(en) aan.
– Klik op: ‘verder’.
– Wil je nog een kaart bijkopen? Klik dan op ‘verder winkelen’. Je wordt dan doorgeleid naar het verkoopscherm met het stadion, waar je nog een kaart kunt kopen.
– Wil je alleen jouw eigen kaart terugkopen? Klik dan op ‘betalen’. Je wordt nu doorgeleid naar de betaalomgeving.

Op 13 mei om 13:00 uur komen vervolgens de niet-verkochte plaatsen in de verkoop voor clubkaarthouders. Ook seizoenkaarthouders die nog geen ‘eigen’ kaart en/of extra kaart hebben gekocht kunnen dit dan nog doen. Clubcardhouders kunnen twee kaarten per clubcard van Go Ahead Eagles kopen, via deze link. Vergeet niet in te inloggen met je inloggegevens.

De prijzen voor deze wedstrijd zijn:
€ 10,- per ticket voor seizoenkaarthouders (zowel eigen plaats als de eventuele extra kaart)
€ 15,- per ticket voor clubcardhouders

De informatie voor de uitwedstrijd in Den Bosch, die gespeeld wordt op woensdag 22 mei om 18:30 uur wordt zo spoedig mogelijk gecommuniceerd.

Geen reacties meer mogelijk.