Eerste Selectie

Informatie kaartverkoop openingswedstrijd OFI Kreta

Op vrijdag 29 juli speelt Go Ahead Eagles de laatste oefenwedstrijd van de seizoensvoorbereiding tegen OFI Kreta. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst en begint om 19:00 uur. Seizoenkaarthouders hebben gratis toegang tot Go Ahead Eagles – OFI Kreta.

Voor zowel seizoenkaarthouders, clubcardhouders als supporters zonder seizoen- of clubcard is het via deze link mogelijk om maximaal vier (extra) losse kaarten aan te schaffen voor het duel met OFI Kreta. Indien je geen seizoenkaarthouder van Go Ahead Eagles bent, dien je wel eerst een account aan te maken om de e-tickets voor het duel te kunnen ontvangen.

Start verkoop losse tickets competitiewedstrijden

De kaartverkoop voor de eerste drie thuiswedstrijden van Eredivisieseizoen 2022/2023 start op woensdag 27 juli om 20:00 uur. Het betreft de wedstrijden tegen PSV (zaterdag 13 augustus; 18:45 uur), Sparta Rotterdam (zaterdag 27 augustus; 16:30 uur) en Feyenoord (zaterdag 3 september; 21:00 uur). Per seizoenkaart- of clubcardhouder kan er per wedstrijd via deze link één (extra) ticket worden gekocht.

Gedurende het seizoen gaat telkens op de dinsdag na de eerst gespeelde thuiswedstrijd om 20:00 uur de volgende thuiswedstrijd in de verkoop. In dit geval gaat dus op dinsdag 16 augustus (20:00 uur) – oftewel op de dinsdag ná de thuiswedstrijd tegen PSV – de wedstrijd Go Ahead Eagles – FC Emmen (zondag 18 september; 12:15 uur) in de verkoop.

‘Oude’ seizoenkaarten gereactiveerd voor seizoen 2022/20223

Zoals eerder al door Go Ahead Eagles is gecommuniceerd rond de seizoenkaartverlengingscampagne, ontvang je – als je je seizoenkaart verlengd hebt en niet van plaats bent gewisseld – vanaf het seizoen 2022/2023 geen nieuwe seizoenkaart meer. Voor het seizoen 2022/2023 gebruik je dus je seizoenkaart van het seizoen 2021/2022. Deze seizoenkaarten zijn ondertussen weer geactiveerd voor het seizoen 2022/2023.

Let op: Ben je naar een andere plaats in De Adelaarshorst verhuisd? Dan ontvang je WEL een nieuwe seizoenkaart voor het seizoen 2022/2023 en is jouw seizoenkaart van seizoen 2021/2022 niet meer geldig. Je ontvangt je nieuwe seizoenkaart aankomende week per post (of hebt deze inmiddels reeds ontvangen).

Heb je per ongeluk je seizoenkaart van seizoen 2021/2022 toch weggegooid? Dan kun je per mail (ticketing@ga-eagles.nl) een nieuwe seizoenkaart aanvragen. Vermeld in de mail je naam, vak-, rij- en stoelnummer en je relatienummer. Deze gegevens zijn terug te vinden in jouw profiel in onze ticketingwebshop. Voor een nieuwe seizoenkaart rekent Go Ahead Eagles € 7,50 aan administratiekosten.

Seizoenkaart inladen in Eagles App

In de Eagles App is het mogelijk om je seizoenkaart in te laden, zodat je je seizoenkaart kunt scannen vanaf je mobiele telefoon. Zo heb je in de meeste gevallen altijd je seizoenkaart bij de hand, want zonder telefoon ga je meestal niet van huis. Lees via deze link hoe je je seizoenkaart kunt inladen in de Eagles App.

Terug naar overzicht