Go Ahead Eagles speelt op dinsdag 28 mei de thuiswedstrijd van de finale van de Keuken Kampioen Play-Offs tegen RKC Waalwijk. Het duel in De Adelaarshorst begint om 18:30 uur. De kaartverkoop voor deze wedstrijd startte donderdagochtend om 10:00 uur.

Per (seizoens)clubcard kunnen 4 kaarten worden gekocht. Seizoenkaarthouders kunnen hun eigen plaats terugkopen en 3 extra kaarten (zie handleiding hieronder).

De beschikbare losse kaarten – dus de niet-seizoenkaartplekken – zijn UITVERKOCHT. Morgen (vrijdag) om 13:00 uur komen de niet-teruggekochte seizoenkaartplekken in de verkoop. Seizoenkaarthouders kunnen tot morgen (vrijdag) 12:00 uur hun eigen plek terugkopen.

Handleiding terugkopen eigen plaats:
– Klik hier om je eigen plaats terug te kopen (verkoop start op donderdag 23 mei om 10:00 uur).
– Log in met jouw inloggegevens en je ‘eigen stoel’ staat dan klaar. Zie je jouw eigen stoel niet klaar staan? Klik dan rechtsboven op jouw naam en ga naar het tabblad ‘Reserveringen’.
– Vink het hokje voor de gereserveerde kaart(en) aan
– Klik op ‘Verder’. Wil je nog kaarten bijkopen? Klik dan op ‘Verder winkelen’. Je wordt dan doorgeleid naar het verkoopscherm met een plattegrond van het stadion, waar je nog 3 kaarten kunt kopen
– Wil je alleen jouw eigen kaart terugkopen? Klik dan op ‘Betalen’. Je wordt dan doorgeleid naar de betaalomgeving.

LET OP: Om iedereen de mogelijkheid te geven om kaarten te kopen, verzoeken wij je om jouw eigen plaats terug te kopen. Deze is immers speciaal voor jou gereserveerd. Vanwege de korte tijd tot de wedstrijd, is het niet mogelijk om nog kaarten om te wisselen als je deze eenmaal hebt gekocht. Koop dus vooral je eigen stoel terug, daarnaast kun je 3 kaarten extra bijkopen.

De eigen plaatsen van seizoenkaarthouders zijn gereserveerd t/m vrijdag 24 mei (12:00 uur). Deze reserveringen komen vanaf 12:00 uur te vervallen en de overgebleven kaarten komen vrijdag vanaf 13:00 uur in de verkoop.

Clubcardhouders kunnen hier vanaf donderdag 23 mei om 10:00 uur 4 kaarten per clubcard van Go Ahead Eagles kopen door in te inloggen met hun inloggegevens.

De prijzen voor Go Ahead Eagles – RKC Waalwijk zijn:
– € 15,- per ticket voor seizoenkaarthouders (zowel eigen plaats als extra kaarten)
– € 20,- per ticket voor clubcardhouders

Wij adviseren je om je ticket(s) online te kopen. Mocht je toch je kaart(en) in de Fanstore willen kopen, houd dan rekening met wachttijden en het feit dat de wedstrijd daardoor uitverkocht kan zijn vóórdat/als jij aan de beurt bent. De openingstijden van de Fanstore zijn zowel op donderdag als op vrijdag van 10:00-12:30 uur en van 13:00-17:00 uur.

Geen reacties meer mogelijk.