Go Ahead Eagles speelt op zondag 13 oktober 2019 de uitwedstrijd tegen Almere City FC. Het duel in Almere begint om 14:30 uur. Club- of seizoenkaarthouders van Go Ahead Eagles die de spelers en staf in Almere willen supporten, kunnen op twee manieren afreizen naar de wedstrijd: middels een auto-/busregeling. Met de autoregeling kunnen maximaal twintig auto’s mee. Er zijn in totaal vierhonderd kaarten beschikbaar voor onze supporters.

Bij de kaartverkoop voor deze wedstrijd wordt weer gewerkt met loyaliteitspunten De regeling hiervoor is als volgt:

Supporters met vijf of meer loyaliteitspunten (verkregen door kaartverkoop via de officiële ticketshop) kunnen als eersten kaarten kopen. De verkoopperiode hiervoor loopt vanaf vrijdag 27 september (11:00 uur) tot en met woensdag 2 oktober (12:00 uur). Mochten er vervolgens nog kaarten beschikbaar zijn, dan komen deze op woensdag 2 oktober om 13:00 uur in de verkoop voor supporters met een geldige seizoenkaart of clubcard met uitkaartregistratie. Indien dit het geval is, dan volgt informatie hierover op woensdag 2 oktober op onze clubkanalen.

Autoregeling

 • Er kunnen maximaal twintig auto’s naar de wedstrijd. Het omwisselpunt wordt nog bekendgemaakt.
 • Om zoveel mogelijk supporters de gelegenheid te bieden om te gaan, dien je met minimaal drie personen in één auto te zitten. Het is niet mogelijk om met minder dan drie personen per auto in te schrijven.
 • Wil je samen met andere supporters met een mini-busje reizen? Neem dan eerst contact op met Go Ahead Eagles via uitwedstrijden@ga-eagles.nl voordat je je aanmeldt.
 • Prijs van de autocombi: € 9,- (inclusief administratiekosten).
 • Vanaf vrijdag 27 september om 11:00 uur kun je hier je kaart(en) kopen, als je minimaal vijf loyaliteitspunten hebt. Deze verkoopperiode loopt tot en met woensdag 2 oktober (12:00 uur).
 • Je dient het kenteken van de auto waarmee je reist te vermelden bij de gegevens. Indien er nog autokaarten beschikbaar zijn op woensdag 2 oktober, dan wordt dit via onze social mediakanalen gecommuniceerd.
 • Nadat je je hebt aangemeld, volgt een bevestigingsmail met verdere informatie na het sluiten van de verkoop op woensdag 9 oktober 2019 (12:00 uur).

Busregeling

 • Prijs van de busregeling: € 20,50 (inclusief administratiekosten).
 • Vanaf vrijdag 27 september (11:00 uur) kun je hier je kaart(en) kopen, als je minimaal vijf loyaliteitspunten hebt. Deze verkoopperiode loopt tot en met woensdag 2 oktober (12:00 uur).
 • Indien er nog buskaarten beschikbaar zijn op woensdag 9 oktober, dan wordt dit via onze social mediakanalen gecommuniceerd.
 • Nadat je je hebt aangemeld, volgt informatie over het opstappen via de e-mail na het sluiten van de verkoop op woensdag 9 oktober (12:00 uur).

Algemene informatie uitwedstrijden

Om Go Ahead Eagles te supporten tijdens een uitwedstrijd, dien je in het bezit te zijn van een geldige clubcard met uitkaartregistratie of een geldige seizoenkaart van Go Ahead Eagles. Een clubcard met uitkaartregistratie is aan te vragen tot twee dagen vóór de sluitingstermijn van de kaartverkoop van de desbetreffende uitwedstrijd. Stuur hiervoor een mail met jouw NAW-gegevens, relatienummer en een duidelijke recente foto van jezelf (mag een selfie zijn) naar uitwedstrijden@ga-eagles.nl.