Go Ahead Eagles speelt op dinsdag 29 oktober 2019 een bekerduel tegen Almere City FC. Het duel in Almere begint om 19:45 uur. Vanwege het gelijktijdig plaatsvinden van een andere bekerwedstrijd in de regio (IJsselmeervogels – FC Den Bosch), kunnen club- of seizoenkaarthouders van Go Ahead Eagles die de spelers en staf in Almere willen supporten, alleen met een busregeling afreizen naar Flevoland. Er zijn in totaal 400 kaarten beschikbaar voor onze supporters.

Busregeling

– Prijs van de busregeling: € 19,50 inclusief administratiekosten.

– Vanaf woensdag 16 oktober om 11:00 uur kun je hier je kaart(en) kopen (12:00 uur).

– Nadat je je hebt aangemeld, volgt informatie over het opstappen via de e-mail. Deze e-mail wordt verstuurd na het sluiten van de verkoop op maandag 28 oktober (12:00 uur).

Algemene informatie uitwedstrijden

Om Go Ahead Eagles te supporten tijdens een uitwedstrijd, dien je in het bezit te zijn van een geldige clubcard met uitkaartregistratie of een geldige seizoenkaart van Go Ahead Eagles. Een clubcard met uitkaartregistratie is aan te vragen tot twee dagen vóór de sluitingstermijn van de kaartverkoop van de desbetreffende uitwedstrijd. Stuur hiervoor een mail met jouw NAW-gegevens en relatienummer en een duidelijke recente foto van jezelf (mag een selfie zijn) naar uitwedstrijden@ga-eagles.nl.