Go Ahead Eagles speelt op zondag 19 januari 2020 de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch. Het duel in Noord-Brabant begint om 14:30 uur. Club- of seizoenkaarthouders van Go Ahead Eagles die de spelers en staf in Den Bosch willen supporten, kunnen afreizen naar de wedstrijd middels een busregeling. Er zijn in totaal 600 kaarten beschikbaar voor onze supporters.

Busregeling

  • Prijs van de busregeling: € 19,50 inclusief administratiekosten.
  • Vanaf dinsdag 7 januari 2020 (11:00 uur) kun je hier je kaart(en) kopen. De kaartverkoop loopt tot woensdag 15 januari 2020 (12:00 uur).
  • Nadat je je hebt aangemeld, volgt informatie over het opstappen via de e-mail. Deze e-mail ontvang je na het sluiten van de verkoop op woensdag 15 januari 2020 (12:00 uur).
  • Er wordt geen alcohol geschonken in het uitvak

Algemene informatie uitwedstrijden

Om Go Ahead Eagles te supporten tijdens een uitwedstrijd, dien je in het bezit te zijn van een geldige clubcard met uitkaartregistratie of een geldige seizoenkaart van Go Ahead Eagles. Een clubcard met uitkaartregistratie is aan te vragen tot twee dagen vóór de sluitingstermijn van de kaartverkoop van de desbetreffende uitwedstrijd. Stuur hiervoor een mail met jouw NAW-gegevens en relatienummer en een duidelijke recente foto van jezelf (mag een selfie zijn) naar uitwedstrijden@ga-eagles.nl.

Geen reacties meer mogelijk.