Go Ahead Eagles speelt op woensdag 22 mei 2019 de uitwedstrijd in de halve finale van de Keuken Kampioen Play-Offs tegen FC Den Bosch. Het duel in Den Bosch begint om 18:30 uur.

Club- of seizoenkaarthouders van Go Ahead Eagles die de spelers en staf in Den Bosch willen supporten tijdens deze zeer belangrijke wedstrijd, kunnen afreizen naar de wedstrijd middels een buscombi. Er zijn 600 kaarten beschikbaar. Alle supporters met een seizoenkaart of een clubkaart met uitkaartregistratie (deze moet je al hebben, dus kan niet meer worden aangevraagd voor deze wedstrijd) kunnen een kaart kopen. Voor de duidelijkheid: op een seizoenkaart zit automatisch een uitkaartregistratie.

Meer informatie:
– Het is niet mogelijk dat je van bus wisselt als je een omwisselbiljet hebt gekocht. Wil je
met je groep vrienden in één bus zitten, zorg dan dat je de volgende gegevens van jouw vrienden bij de hand hebt: klantnummer, postcode en achternaam. Via ‘ken eigenaar toe’ kun je jouw vrienden dan toevoegen.
– De bussen vertrekken om 15:30 uur. De instapprocedure start om 15:00 uur.
– Zorg dat je op tijd aanwezig (minimaal half uur voor vertrek) bent en houd jouw ID-kaart, seizoens- of clubcard bij de hand om de instapprocedure zo snel als mogelijk te laten verlopen. Wees op tijd voor de instapprocedure. Er wordt niet gewacht als iemand te laat is.
– Wij adviseren je om de ticket(s) online te kopen. Mocht je toch de kaarten in de Fanstore willen kopen, houd dan rekening met wachttijden en het feit dat de wedstrijd daardoor uitverkocht kan zijn voordat/als jij aan de beurt bent.
– In het uitvak wordt geen alcohol geschonken.

Tekst gaat verder onder video

Om alvast in de sfeer te komen! Bekijk de andere Awaydays Aftermovies via deze link.

Informatie omwisselblijet buscombi:
– Prijs van de buscombi: €22,- inclusief administratiekosten.
– Kaart(en) kopen kan na de start van de verkoop hier.
– Nadat je je hebt aangemeld, volgt een bevestigingsmail met informatie over het opstappen, na het
sluiten van de (vervolg)verkoop op maandag 20 mei, 14:00 uur.

Geen reacties meer mogelijk.