Op maandag 14 maart 2016 speelt Go Ahead Eagles de uitwedstrijd tegen FC Dordrecht. In Dordrecht wordt om 20:00 uur afgetrapt.

Supporters die dit duel willen bezoeken, kunnen, in tegenstelling tot voorgaande jaren, gebruik maken van de autocombiregeling. De prijs hiervoor is € 10,- (en dus niet € 15,- zoals eerder gemeld). De combiprijs bestaat uit de prijs voor een toegangskaart (€ 7,20) en administratiekosten. Er zijn dertig auto’s toegestaan.

Vanuit de Supportersvereniging rijdt standaard één bus. Houd de website (www.sv-gae.nl) in de gaten voor meer informatie.

Inschrijving
De inschrijving voor deze wedstrijd sluit op woensdag 9 maart 2016 om 17:00 uur. Er geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Er zijn vierhonderd kaarten beschikbaar.

Opgeven kan via het bekende mailadres uitwedstrijden@ga-eagles.nl onder vermelding van uw naam, seizoenkaartnummer en het kenteken van de auto. Wanneer u zich met een groep opgeeft, geef u en uw groep dan graag op in één mail.

Wedstrijddag
Informatie over het ophalen van het omwisselbiljet bij de administratie ontvangt u in de bevestigingsmail.
Het omwisselbiljet kan op de wedstrijddag tussen 18:00 uur en 18:30 uur worden omgewisseld voor een toegangskaart bij parkeerplaats Weerbroek op de A50, achter Arnhem.