Go Ahead Eagles speelt op vrijdag 30 augustus 2019 de uitwedstrijd tegen FC Eindhoven. Het duel in Eindhoven begint om 20:00 uur. Club- of seizoenkaarthouders van Go Ahead Eagles die de spelers en staf in Eindhoven willen supporten, kunnen op twee manieren afreizen naar de wedstrijd: middels een auto-/busregeling.

Met de autoregeling kunnen maximaal 30 auto’s mee. Er zijn in totaal 470 kaarten beschikbaar voor onze supporters.

Autoregeling

– Er kunnen maximaal 30 auto’s naar de wedstrijd. Partybussen, personenbusjes en minibusjes zijn niet toegestaan.
– Het omwisselpunt wordt nog bekendgemaakt.
– Om zoveel mogelijk supporters de gelegenheid te geven om te gaan, dient u met minimaal drie personen in één auto te zitten.
– Prijs van de autocombi: €9,- inclusief administratiekosten.
– Vanaf vrijdag 16 augustus om 11:00 uur kun je hier je kaart(en) kopen. Je dient het kenteken van de auto waarmee je reist te vermelden bij de gegevens.
– Nadat je je hebt aangemeld, volgt een bevestigingse-mail met verdere informatie na het sluiten van de verkoop op woensdag 28 augustus 2019.

Busregeling

– Prijs van de buscombi: €22,- inclusief administratiekosten.
– Vanaf vrijdag 16 augustus om 11.00 uur kun je hier je kaart(en) kopen.
– Nadat je je hebt aangemeld, volgt informatie over het opstappen via de e-mail. Dit na het sluiten van de verkoop op woensdag 28 augustus 2019.

Algemene informatie uitwedstrijden:

Om Go Ahead Eagles te supporten tijdens een uitwedstrijd, dien je in het bezit te zijn van een geldige clubcard met uitkaartregistratie of een geldige seizoenkaart van Go Ahead Eagles.

Een clubcard met uitkaartregistratie is aan te vragen tot twee dagen vóór de sluitingstermijn van de kaartverkoop van de desbetreffende uitwedstrijd. Stuur hiervoor een mail met jouw NAW-gegevens en relatienummer en een duidelijke recente foto van jezelf (mag een selfie zijn) naar: uitwedstrijden@ga-eagles.nl.

De Awaydays Aftermovie van de editie van vorig jaar: