Na de uitwedstrijd tegen Almere City FC op 1 april speelt Go Ahead een week later wederom een uitwedstrijd. Op vrijdag 8 april is FC Eindhoven de tegenstander. In het Jan Louwersstadion wordt om 20:00 uur afgetrapt.

Supporters die dit duel willen bezoeken kunnen gebruik maken van de autocombiregeling. Er zijn vijfentwintig auto’s toegestaan. De prijs hiervoor is €12,-. De combiprijs bestaat uit de prijs voor een toegangskaart (€15,-) en administratiekosten.

Vanuit de Supportersvereniging rijdt standaard één bus. Houd de website (www.sv-gae.nl) daarvan goed in de gaten voor meer informatie.

Inschrijving
De inschrijving opent op vrijdag 1 maart 2016 om 9:00 uur en sluit op woensdag 6 april 2016 om 12:00 uur. Er zijn vierhonderdvijftig kaarten beschikbaar.

Opgeven kan via het bekende mailadres uitwedstrijden@ga-eagles.nl onder vermelding van uw naam, seizoenkaartnummer en het kenteken van de auto. Wanneer u zich met een groep opgeeft, geef u en uw groep dan graag op in één mail.

Wedstrijddag
Verdere informatie ontvangt u in de bevestigingsmail. Het omwisselbiljet kan op de wedstrijddag tussen 18:15 uur en 18:45 uur worden omgewisseld voor een toegangskaart bij parkeerplaats Weerbroek op de A50, achter Arnhem.