Op vrijdag 20 november 2015 spelen FC Oss en Go Ahead Eagles tegen elkaar. In Oss wordt om 20.00 uur afgetrapt.

Supporters van Go Ahead Eagles die dit duel willen bezoeken kunnen enkel gebruik maken van de verplichte buscombiregeling. De lokale autoriteiten hebben deze wedstrijd ingeschaald als een C-wedstrijd, wat betekent dat de kassa’s op de wedstrijddag gesloten zijn. Ook wordt het stadion verbouwd.

Go Ahead Eagles en een afvaardiging van de Supportersraad zijn naar Oss afgereisd met het doel de vervoersregeling aan te passen door bijvoorbeeld een gedeeltelijke autocombi toe te passen of vlak voor Oss over te stappen in bussen, maar dit verzoek werd door de autoriteiten niet gehonoreerd.

Inschrijving
De inschrijving voor de buscombi start op vrijdag 13 november 2015 om 12.00 uur en sluit op woensdag 18 november 2015 om 12.00 uur.

De prijs voor een combiticket is afgerond €22,-. Deze prijs bestaat uit een toegangskaart (€8,40), de kosten voor de bus (€10,07) en administratiekosten.

Opgeven kan via het bekende mailadres uitwedstrijden@ga-eagles.nl onder vermelding van uw naam en seizoenkaartnummer. Wanneer u zich met een groep opgeeft, geef u en uw groep dan op in één mail.

Instapprocedure wedstrijddag
Bij voldoende animo zal in twee clusters worden afgereisd naar Oss. De instapprocedure voor cluster 1 (bus 1 t/m bus 5) zal dan zijn om 17.00 uur. De instapprocedure voor cluster 2 (bus 6 t/m bus 9) zal starten om 17.30 uur. Wanneer blijkt dat de animo beperkt is, zal de instapprocedure voor cluster 1 vervallen en zal dus om 17.30 uur worden ingestapt.

Het bezoekersvak biedt plaats aan 450 fans.