Go Ahead Eagles speelt op zondag 18 november 2018 de uitwedstrijd tegen FC Twente. Het duel in Enschede begint om 14:30 uur. Club- of seizoenkaarthouders van Go Ahead Eagles die de spelers en staf in Enschede willen supporten (waarvoor dank), kunnen middels een buscombi afreizen naar De Grolsch Veste.

FC Twente stelt voor deze wedstrijd 1.000 kaarten ter beschikking. Omdat we verwachten dat er meer dan 500 supporters meegaan, legt FC Twente ons een buscombi op.

Lees onderstaande informatie goed door voordat je een omwisselbiljet koopt.

• Prijs van de buscombi: €23,00 inclusief administratie- en buskosten.
• Iedereen dient een omwisselbiljet op eigen naam te kopen. Clubkaarthouders dienen daarvoor een uitreiskaart (aan te vragen via een mail naar uitwedstrijden@ga-eagles.nl of tijdens openingstijden in de Fanstore) te hebben. Voor seizoenkaarthouders is dat niet nodig. Vanaf een week voor de wedstrijd is het niet meer mogelijk om een clubkaart met uitkaartregistratie aan te vragen voor deze wedstrijd.
• Personen die in het bezit zijn van 3 of meer loyaliteitspunten van dit seizoen (oftewel: vóór vandaag geregistreerd minimaal 3 uitduels hebben bezocht dit seizoen) krijgen voorrang. Ze krijgen de gelegenheid om tot dinsdag 30 oktober 11:00 uur kaarten te kopen. Let op: je ziet de wedstrijd pas als je bent ingelogd in je account waarop je 3 of meer loyaliteitspunten van dit seizoen hebt.
• Vanaf dinsdag 13:00 uur start de kaartverkoop voor alle supporters.
• Er is een opstapplaats bij de carpoolplaats in Apeldoorn-Zuid en bij de McDonald’s in Holten. Indien u hier gebruik van wilt maken dient u kaarten te kopen voor bus 7 (Apeldoorn-Zuid) of bus 17 (Holten).
• Wanneer je eenmaal een kaart hebt gekocht is het niet meer mogelijk om van bus te wisselen.
• Het is toegestaan om maximaal 4 blikjes (max. 33 cl) frisdrank of alcohol (maximaal alcoholpercentage van 10%) per persoon mee te nemen in de bus.
• Bij het opstarten van de instapprocedure zal uw ID en omwisselbiljet gecontroleerd worden. Houd dit dus in uw hand gereed.
• Het supportershome is op 18 november geopend van 10:30 uur tot 12:15 uur.
• Nadat je je hebt aangemeld, volgt na de sluiting van de verkoop informatie over het opstappen via de mail.

De verwachte vertrektijd van de bussen ligt tussen 12:30 uur en 13:00 uur. Dit is afhankelijk van het aantal bussen/clusters. Dit kan nog veranderen als er in meer clusters gereden wordt.

De online verkoop voor de buscombi start op deze link op vrijdag 26 oktober om 14:00 uur voor supporters met 3 of meer loyaliteitspunten. Voor de overige supporters start de verkoop op dinsdag 30 oktober om 13:00 uur. De verkoop eindigt op donderdag 15 november om 12:00 uur.

Geen reacties meer mogelijk.