Go Ahead Eagles speelt op vrijdag 8 maart 2019 de uitwedstrijd tegen FC Volendam. Het duel in Volendam begint om 20:00 uur. Club- of seizoenkaarthouders van Go Ahead Eagles die de spelers en staf in Volendam willen supporten, kunnen op twee manieren afreizen naar de wedstrijd: middels een auto-/buscombi voor maximaal 25 auto’s en bussen. Er zijn 400 kaarten beschikbaar voor onze supporters.

Voor deze wedstrijd hebben supporters die dit seizoen minimaal vier keer geregistreerd mee zijn geweest naar een uitwedstrijd voorrang. Zij kunnen kaarten kopen vanaf heden tot en met maandag 25 februari 12:00 uur. Vanaf maandag 25 februari 13:00 uur start de verkoop van de overgebleven kaarten. De sluiting van de verkoop is op woensdag 6 maart om 12.00 uur.

Autocombi
– Er kunnen maximaal 25 auto’s naar de wedstrijd, minibusjes zijn toegestaan.
– Het omwisselpunt wordt nog bekend gemaakt.
– Om zoveel mogelijk supporters de gelegenheid te geven om te gaan, dient u met minimaal drie personen in één auto te zitten.
– Prijs van de autocombi: €15,50 inclusief administratiekosten.
– Ben je minimaal vier keer geregistreerd mee geweest naar een uitwedstrijd dit seizoen, dan kun je vanaf nu hier je kaart(en) kopen. Je dient het kenteken van de auto waarmee je reist te vermelden bij de gegevens.
– Vanaf 25 februari 13:00 uur komen de overgebleven kaarten in de verkoop, klik hier voor de link.
– Nadat je je hebt aangemeld, volgt een bevestigingsmail met verdere informatie na het sluiten van de verkoop op woensdag 6 maart 2019.

Buscombi
– Prijs van de buscombi: €24,- inclusief administratiekosten.
– Ben je minimaal vier keer geregistreerd mee geweest naar een uitwedstrijd dit seizoen, dan kun je vanaf nu hier je kaart(en) kopen.
– Vanaf 25 februari 13:00 uur komen de overgebleven kaarten in de verkoop, klik hier voor de link.
– Nadat je je hebt aangemeld, volgt informatie over het opstappen via de mail, na het sluiten van de verkoop op woensdag 6 maart 2019.