Go Ahead Eagles speelt op vrijdag 28 februari 2020 de uitwedstrijd tegen FC Volendam. Het duel wordt gespeeld in het Kras Stadion en begint om 20:00 uur. Club- of seizoenkaarthouders van Go Ahead Eagles die de spelers en staf in Volendam willen supporten, kunnen op twee manieren afreizen naar de wedstrijd: middels een auto-/busregeling. Er zijn 400 kaarten beschikbaar voor onze supporters.

Supporters met zeven of meer loyaliteitspunten (verkregen door kaartaankoop via de officiële ticketshop) hebben voorrang bij het kopen van kaarten. De verkoopperiode hiervoor loopt vanaf dinsdag 18 februari (9:00 uur) tot en met vrijdag 21 februari (12:00 uur). Mochten er vervolgens nog kaarten beschikbaar zijn, dan komen deze op vrijdag 21 februari om 13:00 uur in de verkoop voor supporters met een geldige seizoenkaart of clubcard met uitkaartregistratie. Informatie of dit het geval is, volgt op vrijdag 21 februari via onze clubkanalen.

Autoregeling

 • Er kunnen maximaal twintig auto’s naar de wedstrijd. Minibusjes zijn toegestaan. Wil je samen met andere supporters met een minibusje reizen, neem dan voordat je je aanmeldt eerst contact op met Go Ahead Eagles via supporterszaken@ga-eagles.nl.
 • Het omwisselpunt wordt nog bekend gemaakt.
 • Om zoveel mogelijk supporters de gelegenheid te geven om te gaan, dien je met minimaal drie personen in één auto te zitten.
 • Prijs van de autoregeling: € 9,- (inclusief administratiekosten).
 • Online je kaart(en) kopen kan hier. Je dient het kenteken van de auto waarmee je reist te vermelden bij de gegevens. Er geldt sinds kort een nieuwe regeling voor het kopen van autokaarten! Degene die de auto bestuurt, koopt een kaart voor het vak ‘parkeren uitwedstrijd’. Reis je mee, koop dan alleen een kaart voor het vak ‘auto’. In beide gevallen dient het kenteken van de auto waarmee je reist te worden vermeld. Klik hier voor meer informatie.
  Let op! Als niemand in de auto een parkeerkaart heeft gekocht, dan telt deze auto niet mee en hebben de inzittenden geen toegang tot de wedstrijd. Iedere auto moet dus de beschikking hebben over een ‘parkeerkaart uitwedstrijd’. Dit omwisselbiljet geeft recht op een parkeerplaats en een ticket voor desbetreffende uitwedstrijd.
 • Nadat je je hebt aangemeld, volgt een bevestigingsmail met verdere informatie. Deze e-mail ontvang je ná het sluiten van de verkoop op woensdag 26 februari (12:00 uur).

Busregeling

 • Prijs van de busregeling: € 23,- (inclusief administratiekosten).
 • Kaart(en) kopen kan hier.
 • Nadat je je hebt aangemeld, volgt een bevestigingsmail met informatie over het opstappen. Deze e-mail ontvang je ná het sluiten van de verkoop op woensdag 26 februari (12:00 uur).

Algemene informatie uitwedstrijden

Wil je Go Ahead Eagles supporten tijdens een uitwedstrijd, zorg dan dat je in het bezit bent van een geldige clubcard met uitkaartregistratie of een geldige seizoenkaart van Go Ahead Eagles. Stuur hiervoor een mail met je NAW-gegevens en relatienummer en een duidelijke recente foto van jezelf (mag een selfie zijn) naar uitwedstrijden@ga-eagles.nl.

Let op! Aanvragen voor een clubcard met uitkaartregistratie worden niet in behandeling genomen tijdens de verkoopperiode van een uitwedstrijd! Zorg dus dat je op tijd in het bezit bent van een clubcard met uitkaartregistratie.

Specifieke informatie FC Volendam-uit

Go Ahead Eagles wil het bezoeken van uitwedstrijden zo supportersvriendelijk mogelijk hebben. Voor deze wedstrijd hebben we kunnen behartigen dat er in het uitvak bier wordt geschonken. Daar vragen we voor terug dat het drinken van bier met mate gebeurt en dat we elkaar aanspreken op misbruik. Er zal deze wedstrijd strikt gelet worden op dronken en/of aangeschoten supporters. In een dergelijk geval zal toegang worden ontzegd en zijn de consequenties voor de betreffende supporter(s).

Daarbij komt dat alcoholmisbruik gerapporteerd wordt en bij een volgende bezoek, en die van andere uitwedstrijden, meegewogen worden in de service en bewegingsvrijheid van de supporters van Go Ahead Eagles. Het is fans van Go Ahead Eagles niet toegestaan om zich op de wedstrijddag buiten de auto-/busregeling om op te houden in Volendam.

Gehoor gegeven aan wens van supporters

Enkele supporters die al eerder een ‘eigen bus’ naar een uitwedstrijd regelden, hebben de wens uitgesproken eerder af te reizen naar Volendam. Middels constructief overleg en heldere afspraken met de betrokken partijen in Volendam en Deventer kunnen we daar gehoor aan geven. Een vooraf bepaald aantal supporters mag vanaf vrijdag 28 februari (17:00 uur) samenkomen in een horecagelegenheid in Volendam. Deze supporters worden in samenspraak met de afdeling Supporterszaken door Go Ahead Eagles geselecteerd.

Let wel: deze supporters voldoen aan alle geldende regels rond uitwedstrijden en de verplichte auto-/busregeling die voor deze wedstrijd geldt. Er is geen sprake van een uitzonderingspositie, wel van een voorrecht.

Vragen en suggesties zijn welkom

Wil je meer weten over deze bijzondere regeling of heb je daar zelf suggesties voor, dan zijn deze meer dan welkom. Je kunt mailen met supporterszaken@ga-eagles.nl of beter nog: spreek de supporterscoördinatoren er op aan.

Wij van Supporterszaken verheugen ons op deze ‘stap vooruit’ en vragen daarin jullie steun. Door ons samen aan de afspraken te houden, bouwen we aanzien op. Zo laten we ons als trouwe fanatieke aanhang van de goede kant zien!