Go Ahead Eagles speelt op zondag 15 oktober 2017 om 12:30 uur de uitwedstrijd tegen De Graafschap in stadion De Vijverberg in Doetinchem. Voor deze wedstrijd zijn 400 kaarten voor het uitvak beschikbaar.

Supporters van Go Ahead Eagles die dit duel willen bezoeken, kunnen uitsluitend gebruik maken van de verplichte buscombi. De bussen vertrekken vanaf het bezoekersvak van De Adelaarshorst. In Deventer vindt ook de fouillering plaats.

Inschrijving
De inschrijving voor de buscombi start op dinsdag 3 oktober 2017 om 12:00 uur en eindigt op woensdag 11 oktober 2017 om 12:00 uur (mits de bussen niet al vol zitten, uiteraard). Supporters die vorig seizoen en dit seizoen minimaal vijf uitwedstrijden hebben bezocht, hebben tot maandag 9 oktober 2017 (12:00 uur) voorrang om een kaartje te kopen. Vanaf maandagmiddag 12:00 uur kan iedereen met een seizoen- of clubkaart met uitkaartregistratie een kaart kopen. Door hier te klikken en op deze pagina met jouw account in te loggen, wordt de wedstrijd zichtbaar voor de supporters die voorrang hebben.

De prijs van de buscombi bedraagt € 22,- (inclusief administratiekosten). Kaart(en) kopen kan hier. Je kunt één kaart per persoon kopen. Nadat je je hebt aangemeld, volgt informatie over de instapprocedure via de mail.