Go Ahead Eagles speelt vrijdag 13 december 2019 de uitwedstrijd tegen Helmond Sport. Het duel in Helmond begint om 20:00 uur. Club- of seizoenkaarthouders van Go Ahead Eagles die de spelers en staf in Helmond willen supporten, kunnen op twee manieren afreizen naar de wedstrijd: middels een auto-/busregeling. Met de autoregeling kunnen maximaal 25 auto’s mee. Er zijn in totaal 340 kaarten beschikbaar voor onze supporters.

Autoregeling

Let op: er is vanaf heden een nieuwe regeling van kracht voor het kopen van autokaarten. Degene die de auto bestuurt, koopt een kaart voor het vak ‘parkeren uitwedstrijd’. Reis je mee, koop dan een kaart voor het vak ‘auto’. In beide gevallen dient het kenteken vermeld te worden van de auto waarmee wordt gereisd. Klik hier voor meer informatie over deze regeling. Voor reizen met een minibusje blijft de huidige regeling van kracht: eerst contact opnemen met Go Ahead Eagles via supporterszaken@ga-eagles.nl.

  • Er kunnen maximaal 25 auto’s afreizen naar de wedstrijd in Helmond. Het omwisselpunt wordt nog bekendgemaakt. Willen jullie met een minibusje reizen, neem dan eerst contact op met Go Ahead Eagles via supporterszaken@ga-eagles.nl voordat je je aanmeldt.
  • Om zoveel mogelijk supporters de gelegenheid te geven om te gaan, dien je met minimaal drie personen in één auto te zitten. Het is niet mogelijk om met minder dan drie personen per auto in te schrijven.
  • Prijs van de autocombi: € 9,- inclusief administratiekosten.
  • Vanaf woensdag 4 december om 11:00 uur kun je hier je kaart(en) kopen. De kaartverkoop loopt tot woensdag 11 december 2019 (12:00 uur).
  • Ben je bestuurder van de auto, koop dan een kaart in het vak ‘parkeren uitwedstrijd’. Reis je mee met iemand, koop dan je kaart in het vak ‘auto’. Je dient het kenteken van de auto waarmee je reist te vermelden bij de gegevens. Voor deze wedstrijd zijn dus 25 parkeerkaarten (= 25 auto’s) beschikbaar.
  • Nadat je je hebt aangemeld, volgt een bevestigingsmail met verdere informatie na het sluiten van de verkoop op woensdag 11 december 2019 (12:00 uur).

Busregeling

  • Prijs van de buscombi: € 22,- inclusief administratiekosten.
  • Vanaf woensdag 4 december om 11:00 uur kun je hier je kaart(en) kopen. De kaartverkoop loopt tot woensdag 11 december 2019 (12:00 uur).
  • Nadat je je hebt aangemeld, volgt informatie over het opstappen via de e-mail. Dit na het sluiten van de verkoop op woensdag 11 december 2019 (12:00 uur).

Algemene informatie uitwedstrijden

Om Go Ahead Eagles te supporten tijdens een uitwedstrijd, dien je in het bezit te zijn van een geldige clubcard met uitkaartregistratie of een geldige seizoenkaart van Go Ahead Eagles. Een clubcard met uitkaartregistratie is aan te vragen tot twee dagen vóór de sluitingstermijn van de kaartverkoop van de desbetreffende uitwedstrijd. Stuur hiervoor een mail met jouw NAW-gegevens en relatienummer en een duidelijke recente foto van jezelf (mag een selfie zijn) naar uitwedstrijden@ga-eagles.nl.