Op vrijdag 15 april speelt Go Ahead Eagles de uitwedstrijd tegen Helmond Sport. Op sportpark De Braak wordt om 20.00 uur afgetrapt.

Supporters die dit duel willen bezoeken kunnen gebruik maken van de autocombiregeling. Er zijn vijfentwintig auto’s toegestaan, waarbij mini-busjes niet zijn toegestaan. De prijs hiervoor is €12,-. De combiprijs bestaat uit de prijs voor een toegangskaart (€9,-) en administratiekosten.

Vanuit de Supportersvereniging rijdt standaard één bus. Houd de website (www.sv-gae.nl) daarvan goed in de gaten voor meer informatie.

Inschrijving

De inschrijving opent is gestart en sluit op woensdag 13 april 2016 om 12.00 uur. Er zijn driehonderdveertig kaarten beschikbaar.

Opgeven kan via het bekende mailadres uitwedstrijden@ga-eagles.nl onder vermelding van uw naam, seizoenkaartnummer en het kenteken van de auto. Wanneer u zich met een groep opgeeft, geef u en uw groep dan graag op in één mail.

Wedstrijddag

Verdere informatie ontvangt u in de bevestigingsmail. Het omwisselbiljet kan op de wedstrijddag tussen 18.15 uur en 18.45 uur worden omgewisseld voor een toegangskaart bij parkeerplaats Weerbroek op de A50, achter Arnhem.