Go Ahead Eagles speelt op maandag 3 februari 2020 de uitwedstrijd tegen Jong Ajax. Het duel in Amsterdam wordt gespeeld op sportpark De Toekomst en begint om 20:00 uur. Club- of seizoenkaarthouders van Go Ahead Eagles die de spelers en staf in Amsterdam willen supporten, kunnen op twee manieren afreizen naar de wedstrijd: middels een auto-/busregeling. Er zijn 185 kaarten beschikbaar voor onze supporters. Op sportpark De Toekomst geldt een algeheel rookverbod.

Autoregeling

  • Er kunnen maximaal twintig auto’s naar de wedstrijd. Minibusjes zijn niet toegestaan.
  • Het omwisselpunt wordt nog bekend gemaakt.
  • Om zoveel mogelijk supporters de gelegenheid te geven om te gaan, dien je met minimaal drie personen in één auto te zitten. Omdat er maximaal twintig auto’s worden toegestaan, moeten er minimaal drie personen in een auto zitten.
  • Prijs van de autoregeling: € 8,- (inclusief administratiekosten). Let op! Hier komen nog € 4,- aan parkeerkosten bij voor het parkeervak. Dit bedrag dien je ter plaatse te betalen en is dus niet inbegrepen in de prijs van € 8,- voor de autoregeling.
  • Online je kaart(en) kopen kan hier. Je dient het kenteken van de auto waarmee je reist te vermelden bij de gegevens. Er geldt sinds kort een nieuwe regeling voor het kopen van autokaarten! Degene die de auto bestuurt, koopt een kaart voor het vak ‘parkeren uitwedstrijd’. Reis je mee, koop dan alleen een kaart voor het vak ‘auto’. In beide gevallen dient het kenteken van de auto waarmee je reist te worden vermeld. Klik hier voor meer informatie. Let op! Als niemand in de auto een parkeerkaart heeft gekocht, dan telt deze auto niet mee en hebben de inzittenden geen toegang tot de wedstrijd. Iedere auto moet dus de beschikking hebben over een ‘parkeerkaart uitwedstrijd’. Dit omwisselbiljet geeft recht op een parkeerplaats en een ticket voor desbetreffende uitwedstrijd.
  • Nadat je je hebt aangemeld, volgt een bevestigingsmail met verdere informatie. Deze e-mail ontvang je ná het sluiten van de verkoop op donderdag 30 januari (12:00 uur).

Busregeling

  • Prijs van de busregeling: € 20,50 (inclusief administratiekosten).
  • Kaart(en) kopen kan hier.
  • Nadat je je hebt aangemeld, volgt een bevestigingsmail met informatie over het opstappen. Deze e-mail ontvang je ná het sluiten van de verkoop op donderdag 30 januari (12:00 uur).

Algemene informatie uitwedstrijden

Wil je Go Ahead Eagles supporten tijdens een uitwedstrijd, zorg dan dat je in het bezit bent van een geldige clubcard met uitkaartregistratie of een geldige seizoenkaart van Go Ahead Eagles. Stuur hiervoor een mail met je NAW-gegevens en relatienummer en een duidelijke recente foto van jezelf (mag een selfie zijn) naar uitwedstrijden@ga-eagles.nl.

Let op! Aanvragen voor een clubcard met uitkaartregistratie worden niet in behandeling genomen tijdens de verkoopperiode van een uitwedstrijd! Zorg dus dat je op tijd in het bezit bent van een clubcard met uitkaartregistratie.