Go Ahead Eagles speelt op zondag 16 februari 2020 de uitwedstrijd tegen MVV. Het duel in Maastricht begint om 14:30 uur. Club- of seizoenkaarthouders van Go Ahead Eagles die de spelers en staf in Zuid-Limburg willen supporten, kunnen afreizen naar de wedstrijd middels een busregeling. Er zijn in totaal 450 kaarten beschikbaar voor onze supporters.

Busregeling

  • Prijs van de busregeling: € 24,- (inclusief administratiekosten).
  • Je kaart(en) kopen kan hier. De kaartverkoop loopt tot donderdag 13 februari (12:00 uur).
  • Nadat je je hebt aangemeld, volgt informatie over het opstappen via de e-mail. Deze e-mail ontvang je het sluiten van de verkoop op donderdag 13 februari (12:00 uur).

Algemene informatie uitwedstrijden

Om Go Ahead Eagles te supporten tijdens een uitwedstrijd, dien je in het bezit te zijn van een geldige clubcard met uitkaartregistratie of een geldige seizoenkaart van Go Ahead Eagles. Een clubcard met uitkaartregistratie is aan te vragen tot twee weken vóór de sluitingstermijn van de kaartverkoop van de desbetreffende uitwedstrijd. Stuur hiervoor een mail met je NAW-gegevens en relatienummer en een duidelijke recente foto van jezelf (mag een selfie zijn) naar uitwedstrijden@ga-eagles.nl.