Go Ahead Eagles speelt op vrijdag 1 november 2019 de uitwedstrijd tegen NAC Breda. Het duel in Breda begint om 20:00 uur. Club- of seizoenkaarthouders van Go Ahead Eagles die de spelers en staf in Breda willen supporten, kunnen op twee manieren afreizen naar de wedstrijd: middels een auto-/busregeling. Met de autoregeling kunnen maximaal tachtig auto’s mee. Er zijn in totaal 750 kaarten beschikbaar voor onze supporters.

Omdat wij verwachten dat een groot aantal supporters af wil reizen naar Breda, wordt er gewerkt met loyaliteitspunten. De regeling hiervoor is als volgt:

Supporters met drie of meer loyaliteitspunten (verkregen via kaartverkoop via de officiële ticketshop) hebben voorrang bij het kopen van kaarten. De verkoopperiode hiervoor loopt vanaf vrijdag 18 oktober (11:00 uur) tot en met woensdag 23 oktober (12:00 uur). Mochten er vervolgens nog kaarten beschikbaar zijn, dan komen deze op woensdag 23 oktober om 13:00 uur in de verkoop voor supporters met een geldige seizoenkaart of clubcard met uitkaartregistratie. Indien dit het geval is, volgt informatie hierover op woensdag 23 oktober via onze clubkanalen.

Autoregeling

  • Er kunnen maximaal tachtig auto’s naar de wedstrijd. Het omwisselpunt wordt nog bekendgemaakt. Wil je gezamenlijk met een minibusje reizen, neem dan eerst contact op met Go Ahead Eagles via uitwedstrijden@ga-eagles.nl voordat je je aanmeldt.
  • Om zoveel mogelijk supporters de gelegenheid te geven om te gaan, dien je met minimaal drie personen in één auto te zitten. Het is niet mogelijk om met minder dan drie personen per auto in te schrijven.
  • Prijs van de autoregeling: € 9,- (inclusief administratiekosten).
  • Vanaf vrijdag 18 oktober om 11:00 uur kun je hier je kaart(en) kopen, als je minimaal drie loyaliteitspunten hebt. Deze verkoopperiode loopt tot en met woensdag 23 oktober (12:00 uur).
  • Je dient het kenteken van de auto waarmee je reist te vermelden bij de gegevens. Indien er nog autokaarten beschikbaar zijn op woensdag 23 oktober, dan wordt dit via onze social mediakanalen gecommuniceerd.
  • Nadat je je hebt aangemeld, volgt een bevestigingsmail met verdere informatie. Deze e-mail wordt verstuurd na het sluiten van de verkoop op woensdag 30 oktober 2019 (12:00 uur).

Busregeling

  • Prijs van de busregeling: € 22,50 (inclusief administratiekosten)
  • Vanaf vrijdag 18 oktober om 11:00 uur kun je hier je kaart(en) kopen, als je minimaal drie loyaliteitspunten hebt. Deze verkoopperiode loopt tot en met woensdag 23 oktober (12:00 uur).
  • Indien er nog buskaarten beschikbaar zijn op woensdag 23 oktober, dan wordt dit via onze social mediakanalen gecommuniceerd.
  • Nadat je je hebt aangemeld, volgt informatie over het opstappen via de e-mail. Deze e-mail wordt verstuurd na het sluiten van de verkoop op woensdag 30 oktober 2019 (12:00 uur).

Algemene informatie uitwedstrijden

Om Go Ahead Eagles te supporten tijdens een uitwedstrijd, dien je in het bezit te zijn van een geldige clubcard met uitkaartregistratie of een geldige seizoenkaart van Go Ahead Eagles. Een clubcard met uitkaartregistratie is aan te vragen tot twee dagen vóór de sluitingstermijn van de kaartverkoop van de desbetreffende uitwedstrijd. Stuur hiervoor een mail met jouw NAW-gegevens en relatienummer en een duidelijke recente foto van jezelf (mag een selfie zijn) naar uitwedstrijden@ga-eagles.nl.