Go Ahead Eagles speelt op vrijdag 27 september 2019 de uitwedstrijd tegen NEC. Het duel in Nijmegen begint om 20:00 uur. Club- of seizoenkaarthouders van Go Ahead Eagles die de spelers en staf in Nijmegen willen supporten, kunnen op twee manieren afreizen naar de wedstrijd: middels een auto-/busregeling. Met de autoregeling kunnen maximaal 30 auto’s mee. Er zijn in totaal 400 kaarten beschikbaar voor onze supporters.

Omdat Go Ahead Eagles verwacht dat een groot aantal supporters af wil reizen naar Nijmegen, wordt er gewerkt met loyaliteitspunten. De regeling hiervoor is als volgt:

Supporters met 5 of meer loyaliteitspunten (verkregen door kaartverkoop via de officiële ticketshop) hebben voorrang bij de kaartverkoop. De verkoopperiode hiervoor loopt van vrijdag 13 september 11:00 uur tot en met woensdag 18 september 12:00 uur. Mochten er vervolgens nog kaarten beschikbaar zijn, dan komen deze woensdag 18 september om 13:00 uur in de verkoop voor supporters met een geldige seizoenkaart of clubcard met uitkaartregistratie. Mocht dit het geval zijn, dan volgt informatie hierover op woensdag 18 september via onze clubkanalen.

Autoregeling

  • Er kunnen maximaal 30 auto’s naar de wedstrijd. Het omwisselpunt wordt nog bekendgemaakt. Wil je samen met andere supporters met een mini-busje reizen, neem dan eerst contact op met Go Ahead Eagles via uitwedstrijden@ga-eagles.nl voordat je je aanmeldt.
  • Om zoveel mogelijk supporters de gelegenheid te geven om te gaan, dien je met minimaal drie personen in één auto te zitten. Het is niet mogelijk om met minder dan 3 personen per auto in te schrijven.
  • Prijs van de autocombi: € 9,- (inclusief administratiekosten).
  • Vanaf vrijdag 13 september om 11:00 uur kun je hier je kaart(en) kopen als je minimaal 5 loyaliteitspunten hebt. Deze verkoopperiode loopt tot en met woensdag 18 september 12:00 uur.
  • Je dient het kenteken van de auto waarmee je reist te vermelden bij de gegevens. Indien er nog autokaarten beschikbaar zijn op woensdag 18 september, dan wordt dit via onze social mediakanalen gecommuniceerd.
  • Nadat je je hebt aangemeld, volgt een bevestigingsmail met verdere informatie na het sluiten van de verkoop op woensdag 25 september 12:00 uur.

Busregeling

  • Prijs van de busregeling: € 19,- (inclusief administratiekosten).
  • Vanaf vrijdag 13 september om 11:00 uur kun je hier je kaart(en) kopen als je minimaal 5 loyaliteitspunten hebt. Deze verkoopperiode loopt tot en met woensdag 18 september 12:00 uur.
  • Indien er nog buskaarten beschikbaar zijn op woensdag 18 september, dan wordt dit via onze social mediakanalen gecommuniceerd.
  • Nadat je je hebt aangemeld, volgt informatie over het opstappen via de e-mail. Dit na het sluiten van de verkoop op woensdag 25 september 12:00 uur.

Algemene informatie uitwedstrijden

Om Go Ahead Eagles te supporten tijdens een uitwedstrijd, dien je in het bezit te zijn van een geldige clubcard met uitkaartregistratie of een geldige seizoenkaart van Go Ahead Eagles. Een clubcard met uitkaartregistratie is aan te vragen tot twee dagen vóór de sluitingstermijn van de kaartverkoop van de desbetreffende uitwedstrijd. Stuur hiervoor een mail met je NAW-gegevens en relatienummer en een duidelijke recente foto van jezelf (mag een selfie zijn) naar uitwedstrijden@ga-eagles.nl.