Go Ahead Eagles speelt op vrijdag 28 september 2018 de competitiewedstrijd tegen NEC. Het duel in Nijmegen begint om 20:00 uur. Club- of seizoenkaarthouders van Go Ahead Eagles die de spelers en staf in Nijmegen willen supporten, kunnen op twee manieren afreizen naar stadion De Goffert: middels een auto-/buscombi.

Update:
Het uitvak is uitverkocht. 400 supporters reizen spelers en staf achterna! Waarom geen 500 (capaciteit uitvak)? Dat kan alleen bij een volledige buscombi, in verband met parkeercapaciteit achter het uitvak in Nijmegen. De animo voor de autocombi bleek (aanzienlijk) groter dan die voor de buscombi, dus is voor deze verhouding gekozen.

Autocombi
– Door NEC wordt een autocombi aangeboden voor maximaal 20 personenauto’s.
– Prijs van de autocombi: € 16,- inclusief administratiekosten. Kaart(en) kopen kan hier, je dient het kenteken van de auto waarmee je reist te vermelden bij de gegevens.
– In verband met de te verwachten drukte moeten er minimaal 3 personen in een auto zitten.
– Meereizen met meerpersoons- of minibusjes kan tot 21 september 2018 via uitwedstrijden@ga-eagles.nl aangevraagd worden. Daarna zal met NEC overlegd worden of zij hier toestemming voor geven.
– Nadat je je hebt aangemeld, volgt een bevestigingse-mail met verdere informatie na het sluiten van de verkoop op 26 september 2018.

Buscombi
– Prijs van de buscombi: € 21,- inclusief administratiekosten. Kaart(en) kopen kan hier.
– Nadat je je hebt aangemeld, volgt informatie over het opstappen via de mail na het sluiten van de verkoop op 26 september 2018.

Let op:
Naar aanleiding van recente gebeurtenissen benadrukken wij nogmaals dat reizen buiten de combi om niet toegestaan is. Door dit wel te doen benadeel je je club en je mede-supporters, doordat hierdoor bij een volgend bezoek vaak een zwaardere vervoersregeling wordt opgelegd.

De online verkoop is gestart en eindigt op woensdag 26 september 2018 om 12:00 uur.