Go Ahead Eagles speelt op zaterdag 25 mei 2019 de uitwedstrijd van de finale van de Keuken Kampioen Play-Offs tegen RKC Waalwijk. Het duel in Waalwijk begint om 18:30 uur. Club- of seizoenkaarthouders van Go Ahead Eagles die de spelers en staf in Waalwijk willen supporten, kunnen afreizen naar de wedstrijd middels een buscombi. Er zijn 600 kaarten beschikbaar.

Lees voordat je kaarten wilt kopen eerst onderstaande informatie:
Voor de kaartverkoop van deze wedstrijd wordt gewerkt met loyaliteitspunten. Ben je minimaal 3 keer of meer mee geweest naar een uitwedstrijd in het seizoen 2018/2019, dan kun je een omwisselbiljet kopen via de gebruikelijke methode. Voor de link: zie de informatie hieronder bij ‘Informatie omwisselbiljet buscombi’.

De kaartverkoop voor supporters die meer dan 3 keer mee zijn geweest met een uitwedstrijd start morgen (donderdag 23 mei) om 10:00 uur en loopt t/m donderdag 23 mei (17:00 uur). Mochten er op dat moment nog kaarten beschikbaar zijn, dan kunnen ook supporters die dit seizoen minimaal 2 keer mee zijn geweest naar een uitwedstrijd kaarten kopen vanaf donderdag 23 mei (18:00 uur). De kaartverkoop sluit op vrijdag 24 mei om 14:00 uur.

Meer informatie:
– Je kunt het totaal aantal loyaliteitspunten terugvinden als je inlogt in jouw account: log in, klik rechts bovenaan op jouw naam en ga naar het tabblad ‘Loyaliteitspunten’. Let op: het totaalaantal loyaliteitspunten gaat over het huidige seizoen (2018/2019), oftewel de tickets die je hebt gekocht voor de uitwedstrijden van 1 juli 2018 t/m 23 mei 2019.
– Het is niet mogelijk dat je van bus wisselt als je eenmaal een omwisselbiljet hebt gekocht. Wil je met een groep vrienden in één bus zitten, zorg dan dat je de volgende gegevens van jouw vrienden bij de hand hebt: klantnummer, postcode en achternaam. Via ‘Ken eigenaar toe’ kun je jouw vrienden dan toevoegen.
– Wij adviseren je om je ticket(s) online te kopen. Mocht je toch kaart(en) in de Fanstore willen kopen, houd dan rekening met wachttijden en het feit dat de wedstrijd daardoor uitverkocht kan zijn vóórdat/als jij aan de beurt bent. De openingstijden van de Fanstore zijn zowel op donderdag als op vrijdag van 10:00-12:30 uur en van 13:00-17:00 uur.

Voor de goede orde:
In het uitvak wordt geen alcohol  geschonken.

Informatie omwisselbiljet buscombi
– Prijs van de buscombi: € 25,- (inclusief administratiekosten).
– Kaart(en) kopen kan hier vanaf morgen (donderdag 23 mei) om 10:00 uur.
– Nadat je je hebt aangemeld, volgt ná het sluiten van de (vervolg)verkoop (vrijdag 24 mei 2019 om 14:00 uur) een bevestigingsmail met informatie over het opstappen.

Geen reacties meer mogelijk.