Go Ahead Eagles speelt op zondag 27 september 2015 om 14.30 uur de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk. Het duel in Waalwijk wordt gespeeld in het Mandemakers Stadion.

Supporters van GA Eagles die dit duel willen bezoeken, dienen gebruik te maken van de verplichte autocombi-regeling. Er zijn 70 autoparkeerplaatsen beschikbaar. Minibusjes zijn in beginsel niet toegestaan, enkel personenauto’s.

Vanuit de Supportersvereniging rijdt standaard één bus. Houd de website (www.sv-gae.nl) daarvan goed in de gaten voor meer informatie.

De prijs voor de autocombi is €13,-. De combiprijs bestaat uit de prijs voor een toegangskaart (€10,-) en administratiekosten.

Inschrijvingstermijn

De inschrijving start op maandag 14 september 2015 om 15.00 uur en eindigt op donderdag 24 september 2015 om 12.00 uur. Evenals bij de vorige wedstrijd zit er voor deze wedstrijd geen voorkeursrecht op. Er geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Opgeven kan via het bekende mailadres uitwedstrijden@ga-eagles.nl onder vermelding van naam, seizoen-/clubkaartnummer en kenteken.

Wanneer je je hebt opgegeven ontvang je een bevestigingsmail met alle informatie over het ophalen en betalen van het omwisselbiljet en informatie over het omwisselpunt op 27 september.