Go Ahead Eagles speelt op zondagmiddag 17 november 2019 de uitwedstrijd tegen SC Telstar. Het duel in Velsen begint om 12:15 uur. Club- of seizoenkaarthouders van Go Ahead Eagles die de spelers en staf in Velsen willen supporten, kunnen op twee manieren afreizen naar de wedstrijd: middels een auto-/busregeling. Met de autoregeling kunnen maximaal veertig auto’s mee. Er zijn in totaal 350 kaarten beschikbaar voor onze supporters.

Autoregeling

  • Er kunnen maximaal veertig auto’s naar de wedstrijd. Het omwisselpunt wordt nog bekendgemaakt. Wil je samen met andere supporters met een minibusje reizen, neem dan via supporterszaken@ga-eagles.nl eerst contact op met Go Ahead Eagles voordat je je aanmeldt.
  • Om zoveel mogelijk supporters de gelegenheid te geven om te gaan, dien je met minimaal drie personen in één auto te zitten. Het is niet mogelijk om met minder dan drie personen per auto in te schrijven.
  • Prijs van de autoregeling: € 13,- (inclusief administratiekosten).
  • Vanaf vrijdag 1 november om 11:00 uur kun je hier je kaart(en) kopen. De kaartverkoop loopt tot woensdag 13 november 2019 (12:00 uur).
  • Je dient het kenteken van de auto waarmee je reist te vermelden bij de gegevens.
  • Nadat je je hebt aangemeld, volgt een bevestigingsmail met verdere informatie. Deze e-mail wordt verstuurd na het sluiten van de verkoop op woensdag 13 november 2019 (12:00 uur).

Busregeling

  • Prijs van de busregeling: € 22,- (inclusief administratiekosten).
  • Vanaf vrijdag 1 november om 11:00 uur kun je hier je kaart(en) kopen. De kaartverkoop loopt tot woensdag 13 november 2019 (12:00 uur).
  • Nadat je je hebt aangemeld, volgt informatie over het opstappen via de e-mail. Deze e-mail wordt verstuurd na het sluiten van de verkoop op woensdag 13 november 2019 (12:00 uur).

Algemene informatie uitwedstrijden

Om Go Ahead Eagles te supporten tijdens een uitwedstrijd, dien je in het bezit te zijn van een geldige clubcard met uitkaartregistratie of een geldige seizoenkaart van Go Ahead Eagles. Een clubcard met uitkaartregistratie is aan te vragen tot twee dagen vóór de sluitingstermijn van de kaartverkoop van de desbetreffende uitwedstrijd. Stuur hiervoor een mail met jouw NAW-gegevens en relatienummer en een duidelijke recente foto van jezelf (mag een selfie zijn) naar uitwedstrijden@ga-eagles.nl.


(Foto: Henny Meyerink)