Eerste Selectie

Informatie uitduel Telstar

De eerste uitwedstrijd na de winterstop is de wedstrijd Telstar – Go Ahead Eagles op maandag 18 januari 2016. In Velsen-Zuid wordt om 20.00 uur afgetrapt.

Supporters van GA Eagles die dit duel willen bezoeken, dienen gebruik te maken van de verplichte autocombi-regeling. Minibusjes zijn hierbij toegestaan. De prijs voor de autocombi is €9,-. De combiprijs bestaat uit de prijs voor een toegangskaart (€6,-) en administratiekosten.

Vanuit de Supportersvereniging rijdt standaard één bus. Houd de website (www.sv-gae.nl) daarvan goed in de gaten voor meer informatie.

Inschrijving
De inschrijving voor deze wedstrijd is vanaf heden geopend en sluit op woensdag 13 januari 2016 om 12:00 uur. Er zijn vierhonderd kaarten beschikbaar.

Opgeven kan via het bekende mailadres uitwedstrijden@ga-eagles.nl onder vermelding van uw naam, seizoenkaartnummer en het kenteken van de auto. Wanneer u zich met een groep opgeeft, geef u en uw groep dan graag op in één mail.

De administratie is vanaf dinsdag 22 december 2015 tot maandag 4 januari 2016 gesloten. In de tussentijd zal er dus nog niet op opgaves worden gereageerd.

Ophalen omwisselbiljet
Informatie over het ophalen van het omwisselbiljet bij de administratie ontvangt u in de bevestigingsmail.
Het omwisselbiljet kan op maandag 18 januari 2016 tussen 17:45 uur en 18:15 uur worden omgewisseld voor een toegangskaart bij parkeerplaats Stroe op de A1, tussen Apeldoorn en Barneveld.

Terug naar overzicht