Go Ahead Eagles speelt op zaterdag 14 september 2019 de uitwedstrijd tegen TOP Oss. Het duel in Oss begint om 19:45 uur. Club- of seizoenkaarthouders van Go Ahead Eagles die de spelers en staf in Oss willen supporten, kunnen op twee manieren afreizen naar de wedstrijd: middels een auto-/busregeling. Met de autoregeling kunnen maximaal 25 auto’s mee. Er zijn in totaal 450 kaarten beschikbaar voor onze supporters.

Autoregeling

– Er kunnen maximaal 25 auto’s naar de wedstrijd.
– Het omwisselpunt wordt nog bekendgemaakt.
– Om zoveel mogelijk supporters de gelegenheid te geven om te gaan, dien je met minimaal drie personen in één auto te zitten.
– Prijs van de autocombi: € 9,- inclusief administratiekosten.
– Vanaf maandag 26 augustus om 10:00 uur kun je hier je kaart(en) kopen. Je dient het kenteken van de auto waarmee je reist te vermelden bij de gegevens.
– Nadat je je hebt aangemeld, volgt een bevestigingsmail met verdere informatie na het sluiten van de verkoop op woensdag 11 september 2019 om 12:00 uur.

Busregeling

– Prijs van de buscombi: € 21,50 inclusief administratiekosten.
– Vanaf maandag 26 augustus om 10:00 uur kun je hier je kaart(en) kopen.
– Nadat je je hebt aangemeld, volgt informatie over het opstappen via de e-mail. Dit na het sluiten van de verkoop op woensdag 11 september 2019 om 12:00 uur.

Algemene informatie uitwedstrijden

Om Go Ahead Eagles te supporten tijdens een uitwedstrijd, dien je in het bezit te zijn van een geldige clubcard met uitkaartregistratie of een geldige seizoenkaart van Go Ahead Eagles. Een clubcard met uitkaartregistratie is aan te vragen tot twee dagen vóór de sluitingstermijn van de kaartverkoop van de desbetreffende uitwedstrijd. Stuur hiervoor een mail met je NAW-gegevens en relatienummer en een duidelijke recente foto van jezelf (mag een selfie zijn) naar: uitwedstrijden@ga-eagles.nl.