Go Ahead Eagles speelt op maandag 22 april 2019 de uitwedstrijd tegen Top Oss. Het duel op Tweede Paasdag in Oss begint om 14:30 uur. Club- of seizoenkaarthouders van Go Ahead Eagles die de spelers en staf in Oss willen aanmoedigen, kunnen op twee manieren afreizen naar de wedstrijd: via een autocombi voor maximaal 25 auto’s en via bussen. Er zijn in totaal 450 kaarten beschikbaar voor onze supporters.

Spelers en staf hopen op zoveel mogelijk support, júist nu de prijzen echt verdeeld worden! Deze laatste wedstrijden vormen de opmaat richting de Play-Offs, zowel sportief als op supportvlak. Immers: hoe vaker je het team hebt gesteund vanuit het uitvak dit seizoen, hoe groter de kans die je maakt op een plek in het uitvak tijdens de Play-Offs!

Autocombi
– Er kunnen maximaal 25 auto’s naar de wedstrijd. Minibusjes zijn niet toegestaan.
– Het omwisselpunt wordt nog bekendgemaakt.
– Om zoveel mogelijk supporters de gelegenheid te geven om te gaan, dien je met minimaal drie personen in één auto te zitten. Omdat er maximaal 20 auto’s worden toegestaan, verzoeken wij jullie om zoveel mogelijk met vier personen in één auto te reizen.
– Prijs van de autocombi: € 13,- inclusief administratiekosten.
– Kaart(en) kopen kan hier. Je dient het kenteken van de auto waarmee je reist te vermelden bij de gegevens.
– Nadat je je hebt aangemeld, volgt een bevestigingse-mail met verdere informatie. Deze mail ontvang je na het sluiten van de verkoop op donderdag 18 maart 2019 om 12:00 uur.

Buscombi
– Prijs van de buscombi: € 20,- inclusief administratiekosten.
– Kaart(en) kopen kan hier.
– Nadat je je hebt aangemeld, volgt een bevestigingse-mail met informatie over het opstappen. Deze mail ontvang je na het sluiten van de verkoop op donderdag 18 april 2019 om 12:00 uur.

Om in de stemming te komen: een van de Awaydays Aftermovies van dit seizoen. Bekijk er meer via deze link.