De wedstrijd NAC Breda – Go Ahead Eagles is de laatste uitwedstrijd voor de winterstop. Op vrijdag 11 december 2015 wordt om 20:00 uur in het Rat Verleghstadion afgetrapt.

Supporters van Go Ahead Eagles die dit duel willen bezoeken kunnen gebruik maken van de verplichte autocombi of de verplichte buscombi. Er is plek voor maximaal vijftig auto’s. Minibusjes zijn toegestaan.
Daarnaast is plaats voor elf bussen (550 plaatsen).

Inschrijving
De inschrijving voor de wedstrijd tegen NAC start op maandag 23 november 2015 om 12:00 uur en eindigt op woensdag 9 december 2015 om 12:00 uur. Er geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

De prijs voor de autocombi is €12,-. De prijs voor de buscombi is €25,-. Dit bedrag bestaat uit een toegangskaart (€9,-), de kosten voor de bus (€13,-) en administratiekosten.

Opgeven kan via het bekende mailadres uitwedstrijden@ga-eagles.nl onder vermelding van uw naam, seizoenkaartnummer en het kenteken van de auto wanneer u belangstelling heeft voor de autocombi. Wanneer u zich met een groep opgeeft, geef dan alstublieft u en uw groep op in één mail en geef daarbij aan dat u in één bus wilt.

Instapprocedure wedstrijddag
Bij voldoende animo zal in twee clusters worden afgereisd naar Breda. De instapprocedure voor cluster 1 (bus 1 t/m bus 5) zal dan zijn om 16:15 uur. De instapprocedure voor cluster 2 (bus 6 t/m bus 11) zal starten om 16:45 uur. Wanneer blijkt dat de animo beperkt is, zal de instapprocedure voor cluster 1 vervallen en zal dus om 16:45 uur worden ingestapt.

Het bezoekersvak heeft 750 plaatsen.

De selectie en staf van Go Ahead Eagles hopen op zo veel mogelijk steun tijdens deze twee zeer belangrijke wedstrijden tegen concurrenten in de strijd om de bovenste plaatsen.