Eerste Selectie

Informatie uitwedstrijd Fortuna Sittard

Go Ahead Eagles speelt op zondag 24 april een uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. De wedstrijd begint om 16:45 uur en wordt gespeeld in het Fortuna Sittard Stadion. Club- of seizoenkaarthouders van Go Ahead Eagles die de spelers en staf willen supporten, kunnen naar het Fortuna Sittard Stadion afreizen middels vrij vervoer gecombineerd met een vrijwillige busregeling. Er zijn 800 kaarten beschikbaar voor onze supporters, verdeeld over maximaal honderd auto’s en tien bussen. Het is niet toegestaan om met het openbaar vervoer af te reizen naar Sittard. Er zal gewerkt worden met loyaliteitspunten.

Belangrijke informatie vooraf: naar Sittard afreizen met het openbaar vervoer of in Sittard een terrasje pakken is NIET toegestaan conform het vooroverleg met de plaatselijke autoriteiten en de voorwaarden die zijn gesteld om het reizen met vrij vervoer in combinatie met een vrijwillige busregeling toe te staan.

Verkoopperiodes loyaliteitspunten

 • Supporters met 5 of meer loyaliteitspunten kunnen een kaart kopen van maandag 11 april (20:00 uur) tot en met donderdag 14 april (19:00 uur).
 • Mochten er op donderdag 14 april (19:00 uur) nog kaarten beschikbaar zijn, dan zal op donderdag 14 april om 20:00 uur de verkoop starten voor supporters zonder loyaliteitspunten. Deze verkoopperiode loopt tot en met woensdag 20 april (19:00 uur).

Algemene informatie uitwedstrijden

Wil je Go Ahead Eagles supporten tijdens een uitwedstrijd, zorg dan dat je in het bezit bent van een geldige clubcard met uitkaartregistratie of een geldige seizoenkaart van Go Ahead Eagles. Aanvragen voor een clubkaart met uitkaartregistratie worden niet in behandeling genomen tijdens de verkoopperiode van een uitwedstrijd.

Vrijwillige busregeling

Go Ahead Eagles organiseert in beperkte mate het busvervoer naar Fortuna Sittard. Er is plaats voor maximaal tien bussen. Personen die van plan zijn om zelf een busreis te organiseren, dienen dit vóór de aankoop van een kaart te melden bij Go Ahead Eagles, zodat er afspraken gemaakt kunnen worden over het vervoer en de aankomst in Sittard. Ook in dit geval dienen alle inzittenden te voldoen aan de verkoopvoorwaarden. Het aanmelden van de busreis kan via supporterszaken@ga-eagles.nl.

 • De prijs van de busregeling via Go Ahead Eagles is € 30,- (inclusief begeleidingskosten).
 • De prijs van de busregeling met een zelf georganiseerde busreis is € 12,- (inclusief begeleidingskosten). Koop in dit geval alleen een kaart voor de autoregeling en geef aan dat je met een bus afreist.
 • Kaart(en) kopen kan via deze link.
 • Nadat je je hebt aangemeld, volgt op vrijdag 22 april een bevestigingsmail met informatie over het opstappen.

Autoregeling

 • Er kunnen maximaal honderd auto’s naar de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. Om zoveel mogelijk supporters de gelegenheid te geven om met de auto te gaan, dienen er minimaal drie personen in één auto te zitten. Indien je hier niet aan kunt voldoen, dan zal je kaart niet geldig zijn.
 • Wil je met een minibusje afreizen, neem dan voordat je een kaart gaat kopen contact op met Supporterszaken (supporterszaken@ga-eagles.nl).
 • Het omwisselpunt wordt nog bekend gemaakt.
 • Prijs van de autoregeling is € 12,- (inclusief begeleidingskosten).

Kaart(en) kopen kan via deze link. Je dient het kenteken van de auto waarmee je reist te vermelden bij de gegevens. De regeling voor het kopen van een kaart voor vervoer met de auto is als volgt:

 • Degene die de auto bestuurt, koopt alleen een kaart voor het vak ‘parkeren uitwedstrijd’. Dit is tevens je omwisselbiljet.
 • Reis je mee, koop dan alleen een kaart voor het vak ‘auto’. Dit is tevens je omwisselbiljet.
 • In beide gevallen dient het kenteken van de auto waarmee je reist te worden vermeld (klik hier voor meer informatie).

Let op! Als niemand in de auto een parkeerkaart heeft gekocht, dan telt deze auto niet mee en hebben de inzittenden geen toegang tot de wedstrijd. Iedere auto moet dus de beschikking hebben over een ‘parkeerkaart uitwedstrijd’. Dit omwisselbiljet geeft recht op een parkeerplaats en een ticket voor de wedstrijd.

Nadat je je hebt aangemeld, volgt op vrijdag 22 april een bevestigingsmail met verdere informatie.

Terug naar overzicht