Go Ahead Eagles speelt op maandag 16 maart 2020 een uitwedstrijd tegen Jong PSV. De wedstrijd in Eindhoven begint om 20:00 uur en wordt gespeeld in het Jan Louwers Stadion. Club- of seizoenkaarthouders van Go Ahead Eagles die de spelers en staf willen supporten, kunnen naar Eindhoven afreizen met een auto- of busregeling. Er zijn 475 kaarten beschikbaar voor onze supporters.

Algemene informatie uitwedstrijden

Wil je Go Ahead Eagles supporten tijdens een uitwedstrijd? Zorg dan dat je in het bezit bent van een geldige clubcard met uitkaartregistratie of een geldige seizoenkaart van Go Ahead Eagles. Een clubcard met uitkaartregistratie is niet aan te vragen tijdens de verkoop van de desbetreffende uitwedstrijd. Zorg dus dat je op tijd in het bezit bent van een clubkaart met uitkaartregistratie. Stuur hiervoor een mail met je NAW-gegevens en relatienummer en een duidelijke recente foto van jezelf (mag een selfie zijn) naar uitwedstrijden@ga-eagles.nl. Aanvragen voor een clubkaart met uitkaartregistratie worden dus niet in behandeling genomen tijdens de verkoop van een uitwedstrijd!

Autoregeling

 • Er kunnen maximaal 25 auto’s naar de wedstrijd. Minibusjes zijn niet toegestaan.
 • Het omwisselpunt wordt nog bekend gemaakt.
 • Om zoveel mogelijk supporters de gelegenheid te geven om te gaan, dien je met minimaal drie personen in één auto te zitten.
 • Prijs van de autoregeling: € 8,- (inclusief administratiekosten).
 • Kaart(en) kopen kan hier. Je dient het kenteken van de auto waarmee je reist te vermelden bij de gegevens.

  Er geldt sinds drie maanden een nieuwe regeling voor het kopen van autokaarten! Degene die de auto bestuurt, koopt alleen een kaart voor het vak ‘parkeren uitwedstrijd’. Dit is tevens je omwisselbiljet. Reis je mee, koop dan alleen een kaart voor het vak ‘auto’. Dit is tevens je omwisselbiljet. In beide gevallen dient het kenteken van de auto waarmee je reist te worden vermeld. Klik hier voor meer informatie.

  Let op! Als niemand in de auto een parkeerkaart heeft gekocht, dan telt deze auto niet mee en hebben de inzittenden geen toegang tot de wedstrijd. Iedere auto moet dus de beschikking hebben over een ‘parkeerkaart uitwedstrijd’. Dit omwisselbiljet geeft recht op een parkeerplaats en een ticket voor desbetreffende uitwedstrijd.

 • Nadat je je hebt aangemeld, volgt een bevestigingsmail met verdere informatie. Deze mail ontvang je ná het sluiten van de verkoop op donderdag 12 maart 2020 (12:00 uur).

Busregeling

 • Prijs van de busregeling: € 20,50 (inclusief administratiekosten).
 • Kaart(en) kopen kan hier.
 • Nadat je je hebt aangemeld, volgt een bevestigingsmail met informatie over het opstappen. Deze mail ontvang je ná het sluiten van de verkoop op donderdag 12 maart 2020 (12:00 uur).


(Foto: Henny Meyerink)