Op zaterdag 14 maart speelt Go Ahead Eagles in Breda het belangrijke uitduel met NAC. Het duel begint om 19:45 uur en is te bezoeken via een verplichte auto- of buscombi.

Buscombi
Om een zo vol mogelijk uitvak (en dus zo groot mogelijke steun voor spelers en staf) te realiseren, is er vanuit de club en Supportersvereniging een speciale korting georganiseerd voor de buscombi. Voor de buscombi kost een ticket €20,00 per persoon. Deze prijs wordt mogelijk gemaakt door een bijdrage van Go Ahead Eagles en de Supportersvereniging. Wanneer je bij elkaar in de bus wilt, dan graag in één mail opgeven.

Autocombi
Een kaart voor de autocombi kost €13,00. Er is plek voor vijftig auto’s, maximaal tweehonderd supporters. Minibusjes tot acht personen zijn toegestaan. Vergeet niet het kenteken van de auto door te geven.

Inschrijving
De inschrijving loopt vanaf zaterdag 28 februari 2015 00:00 uur tot maandag 9 maart 12:00 uur.
Wie wil deelnemen aan de auto/-buscombi dient zijn/haar naam door te geven via uitwedstrijden@ga-eagles.nl, met het nummer van de als uitkaart geregistreerde seizoen-/ of clubkaart.

Mails die voor de inschrijftijd binnenkomen, worden niet in behandeling genomen.

Instapprocedure
Er wordt in twee clusters afgereisd naar Breda. De instapprocedure voor cluster 1 begint om 16.00 uur en de instapprocedure voor cluster 2 begint om 16.30 uur. Dit in verband met de reistijd en de tijd dat we in Breda aanwezig moeten zijn.

Schrijf je in en steun Go Ahead Eagles naar een goed resultaat in Breda!