Eerste Selectie

Informatie uitwedstrijd PEC Zwolle

Go Ahead Eagles speelt op zondag 3 april een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. De wedstrijd begint om 12:15 uur en wordt gespeeld in het MAC³PARK Stadion. Club- of seizoenkaarthouders van Go Ahead Eagles die de spelers en staf willen supporten, kunnen naar Zwolle afreizen met een busregeling. Er zijn 500 kaarten beschikbaar voor onze supporters. Er zal gewerkt worden met loyaliteitspunten.

Verkoopperiodes loyaliteitspunten

  • Supporters met 9 of meer loyaliteitspunten kunnen een buskaart kopen van maandag 21 maart (20:00 uur) tot en met donderdag 24 maart (19:00 uur). Binnen deze verkoopperiode zijn er genoeg kaarten beschikbaar voor supporters met 9 of meer loyaliteitspunten.
  • Mochten er op donderdag 24 maart (19:00 uur) nog kaarten over zijn, dan komen deze donderdag 24 maart (20:00 uur) in de verkoop voor supporters met 7 of meer loyaliteitspunten. Deze verkoopperiode loopt tot en met zondag 27 maart (19:00 uur).
  • Mochten er op 27 maart (19:00 uur) nog kaarten over zijn, dan komen deze op zondag 27 maart (20:00 uur) in de verkoop voor supporters met 4 of meer loyaliteitspunten. Deze verkoopperiode loopt tot en met woensdag 30 maart (23:59 uur).

Voor de laatste twee verkoopperiodes geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Er kan dus geen garantie worden gegeven dat er genoeg kaarten zijn voor supporters met 7 of meer loyaliteitspunten (tweede verkoopperiode) of 4 of meer loyaliteitspunten (derde verkoopperiode). Er zullen geen kaarten in de verkoop komen voor supporters met 3 of minder loyaliteitspunten.

Wil je met je vrienden in dezelfde bus naar Zwolle afreizen? Bestel dan kaarten door mede-supporters ‘als eigenaar toe te kennen’. Hoe dit in zijn werk gaat, lees je in dit stappenplan.

Algemene informatie uitwedstrijden

Wil je Go Ahead Eagles supporten tijdens een uitwedstrijd, zorg dan dat je in het bezit bent van een geldige clubcard met uitkaartregistratie of een geldige seizoenkaart van Go Ahead Eagles. Aanvragen voor een clubkaart met uitkaartregistratie worden niet in behandeling genomen tijdens de verkoopperiode van een uitwedstrijd. Kaarten voor uitwedstrijden zijn persoonsgebonden en moeten op de naam staan van degene die meegaat. Bij de instapprocedure wordt hier aan de hand van het ticket en ID-kaart op gecontroleerd.

Busregeling

  • Prijs van de busregeling: € 27,- (inclusief administratiekosten).
  • Kaart(en) kopen kan via deze link.
  • Nadat je je hebt aangemeld, volgt op vrijdag 1 april een bevestigingsmail met informatie over het opstappen.
Terug naar overzicht