Eerste Selectie

Informatie uitwedstrijd SC Cambuur: auto- of busregeling

Go Ahead Eagles speelt op zaterdag 11 september een uitwedstrijd tegen SC Cambuur. De wedstrijd in Leeuwarden begint om 18:45 uur en wordt gespeeld in het Cambuur Stadion. Club- of seizoenkaarthouders van Go Ahead Eagles die de spelers en staf in Leeuwarden willen supporten, kunnen afreizen naar het Cambuur Stadion met een auto- of busregeling.

Er zijn vanwege de geldende coronamaatregelen 266 kaarten beschikbaar voor onze supporters. Er zal gewerkt worden met loyaliteitspunten.

Verkoopperiodes loyaliteitspunten

 • Supporters met 9 of meer loyaliteitspunten kunnen een auto- of buskaart kopen vanaf dinsdagavond 24 augustus (20:00 uur) tot en met zondag 29 augustus (19:00 uur).
 • Indien er op zondag 29 augustus nog kaarten beschikbaar zijn, zal om 20:00 uur de verkoop starten voor supporters met 7 of meer loyaliteitspunten. Deze verkoop loopt tot en met donderdag 2 september (19:00 uur).
 • Mochten er op donderdag 2 september nog kaarten over zijn, dan komen deze in de verkoop voor supporters met een geldige seizoenkaart of geldige clubcard met uitkaartregistratie. Deze verkoop loopt tot en met maandag 6 september (12:00 uur).

Algemene informatie uitwedstrijden

Wil je Go Ahead Eagles supporten tijdens een uitwedstrijd, zorg dan dat je in het bezit bent van een geldige clubcard met uitkaartregistratie of een geldige seizoenkaart van Go Ahead Eagles. Nieuwe aanvragen voor een clubcard met uitkaartregistratie worden niet in behandeling genomen tijdens de verkoop van een uitwedstrijd.

Autoregeling

 • Er kunnen maximaal 50 auto‚Äôs naar de wedstrijd. Het afreizen met minibusjes dient aangevraagd te worden bij de SLO / supportersco√∂rdinator. Neem hiervoor – v√≥√≥rdat je een wedstrijdkaart koopt – eerst contact op via supporterszaken@ga-eagles.nl.
 • Het omwisselpunt wordt nog bekend gemaakt.
 • Om zoveel mogelijk supporters de gelegenheid te bieden om naar de wedstrijd te gaan, dien je met minimaal drie personen in √©√©n auto te zitten.
 • Prijs van de autoregeling: ‚ā¨ 12,- (inclusief administratiekosten).
 • Kaart(en) kopen kan via deze link.¬† Je dient het kenteken van de auto waarmee je reist te vermelden bij de gegevens. De regeling voor het kopen van een kaart voor vervoer met de auto is als volgt:
  – Degene die de auto bestuurt, koopt alleen een kaart voor het vak ‚Äėparkeren uitwedstrijd‚Äô. Dit is tevens je omwisselbiljet.
  – Reis je mee, koop dan alleen een kaart voor het vak ‚Äėauto‚Äô. Dit is tevens je omwisselbiljet.
  – In beide gevallen dient het kenteken van de auto waarmee je reist te worden vermeld.
  Let op! Als niemand in de auto een parkeerkaart heeft gekocht, dan telt deze auto niet mee en hebben de inzittenden geen toegang tot de wedstrijd. Iedere auto moet dus de beschikking hebben over een ‚Äėparkeerkaart uitwedstrijd‚Äô. Dit omwisselbiljet geeft recht op een parkeerplaats en een ticket voor de wedstrijd. Lees via deze link meer over de kaartverkoop rond autoregelingen.
 • Nadat je je hebt aangemeld, volgt een bevestigingsmail met verdere informatie. Deze bevestigingsmail ontvang je n√° het sluiten van de verkoop op maandag 6 september (12:00 uur).

Busregeling

 • Prijs van de busregeling: ‚ā¨ 25,- (inclusief administratiekosten).
 • Kaart(en) kopen kan via deze link.
 • Nadat je je hebt aangemeld, volgt een bevestigingsmail met informatie over het opstappen. Deze bevestigingsmail ontvang je n√° het sluiten van de verkoop op maandag 6 september (12:00 uur).

Coronatoegangsbewijs

Het bezoekersvak van het Cambuur Stadion is alleen toegankelijk voor supporters van Go Ahead Eagles met een toegangsbewijs én een coronatoegangsbewijs. Dit coronatoegangsbewijs wordt gecontroleerd tijdens de instapprocedure (bij de busregeling) of bij het omwisselpunt (bij de autoregeling). Er zijn drie coronatoegangsbewijzen die je kunt tonen op de CoronaCheck-app (dit kan op je mobiel of met een uitgeprinte versie op coronacheck.nl/print):

 • Volledige coronavaccinatie met een Europees goedgekeurd vaccin (in Nederland is een vaccinatie geldig vanaf 14 dagen nadat je volledig bent gevaccineerd).
 • Bewijs dat je minder dan 6 maanden geleden bent hersteld van corona.
 • Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor het evenement. Heb je al wel je volledige vaccinatie gehad, maar is dat nog geen 14 dagen geleden? Dan dien je je te laten testen. Meer informatie over het coronatoegangsbewijs en de CoronaCheck-app is te vinden op www.testenvoortoegang.org. Ook als je vragen hebt over het coronatoegangsbewijs, kan je contact opnemen met Testen voor Toegang. Go Ahead Eagles is slechts ‘messenger’ in dit verhaal.
Terug naar overzicht