Eerste Selectie

Informatie uitwedstrijd sc Heerenveen: auto-/busregeling

Go Ahead Eagles speelt op zondag 15 mei een uitwedstrijd tegen sc Heerenveen. De wedstrijd begint om 14:30 uur en wordt gespeeld in het Abe Lenstra Stadion. Club- of seizoenkaarthouders van Go Ahead Eagles die de spelers en staf willen supporten, kunnen naar Heerenveen afreizen door middel van een auto-/busregeling. Er zijn 1.200 kaarten beschikbaar voor onze supporters. Er zal gewerkt worden met loyaliteitspunten.

Go Ahead Eagles heeft – zoals ook toegezegd – gedurende de afgelopen weken nauwkeurig de mogelijkheden onderzocht voor een speciaal vak voor bezoekers van sc Heerenveen-uit tijdens de huldiging op De Brink in de avond. Helaas bleek dit echt niet haalbaar. “Samen met onze partners – politie, gemeente, event management – hebben we alles nauwgezet in kaart gebracht”, legt algemeen directeur Jan Willem van Dop uit. “Een vak vrijhouden voor honderden supporters valt echter niet te realiseren, aangezien je ook praat over horeca, toegangswegen, wisselende aantallen, et cetera.”

De club begrijpt dat supporters dit meenemen in hun overweging om al dan niet af te reizen naar Friesland. “Waarbij het wel zo is dat het officiële gedeelte van de huldiging om 19:30 uur zal beginnen”, aldus Van Dop. “Dus er is genoeg tijd tussen wedstrijd en huldiging om een plekje te zoeken op De Brink. Daarom hopen we dat er toch zoveel mogelijk supporters meegaan, om spelers en staf te supporten tijdens de laatste reguliere competitiewedstrijd van een onvergetelijk seizoen. Maar nogmaals: we snappen iedere overweging.” Meer informatie over de invulling van de huldiging volgt nog.

Verkoopperiodes loyaliteitspunten

 • Supporters met 3 of meer loyaliteitspunten kunnen een kaart kopen van dinsdag 3 mei (20:00 uur) tot en met donderdag 5 mei (19:00 uur). Er zijn genoeg kaarten beschikbaar voor supporters met 3 of meer loyaliteitspunten in deze eerste verkoopperiode.
 • Mochten er na de eerste verkoopperiode nog kaarten over zijn, dan komen deze op donderdag 5 mei (20:00 uur) in de verkoop voor supporters met 1 of meer loyaliteitspunten. Deze tweede verkoopperiode loopt tot en met maandag 9 mei (19:00 uur).
 • Mochten er na de tweede verkoopperiode nog kaarten over zijn, dan komen deze op maandag 9 mei (20:00 uur) beschikbaar voor supporters zonder loyaliteitspunten. Deze derde verkoopperiode loopt tot en met woensdag 11 mei (23:59 uur).
 • Voor de tweede en derde verkoopperiode geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Algemene informatie uitwedstrijden

Wil je Go Ahead Eagles supporten tijdens een uitwedstrijd, zorg dan dat je in het bezit bent van een geldige clubcard met uitkaartregistratie of een geldige seizoenkaart van Go Ahead Eagles. Aanvragen voor een clubkaart met uitkaartregistratie worden niet in behandeling genomen tijdens de verkoopperiode van een uitwedstrijd. Kaarten voor uitwedstrijden zijn persoonsgebonden en dienen op naam te staan van degene die meegaat. Bij de instapprocedure wordt hier aan de hand van het ticket en ID-kaart op gecontroleerd.

Autoregeling

 • Er kunnen maximaal 100 auto’s naar sc Heerenveen – Go Ahead Eagles. Wil je met een minibusje afreizen naar Heerenveen? Neem dan – voordat je een kaart gaat kopen – contact op met Supporterszaken (supporterszaken@ga-eagles.nl).
 • Het omwisselpunt wordt op een later moment bekend gemaakt.
 • Om zoveel mogelijk supporters de gelegenheid te bieden om te gaan, dien je met minimaal drie personen in één auto te zitten.
 • Prijs van de autoregeling: € 12,- (inclusief administratiekosten).
 • Nadat je je hebt aangemeld, volgt op vrijdag 13 mei een bevestigingsmail met verdere informatie.

Het kopen van kaarten kan via deze link. Je dient het kenteken van de auto waarmee je reist te vermelden bij de gegevens. De regeling voor het kopen van een kaart voor vervoer met de auto is als volgt: Degene die de auto bestuurt, koopt alleen een kaart voor het vak ‘parkeren uitwedstrijd’. Dit is tevens je omwisselbiljet. Reis je mee, koop dan alleen een kaart voor het vak ‘auto’. Dit is tevens je omwisselbiljet. In beide gevallen dient het kenteken van de auto waarmee je reist te worden vermeld. Meer informatie over de kaartverkoop voor autoregelingen lees je via deze link.

Let wel: Als niemand in de auto een parkeerkaart heeft gekocht, dan telt deze auto NIET mee en hebben de inzittenden GEEN toegang tot de wedstrijd. Iedere auto moet de beschikking hebben over een ‘parkeerkaart uitwedstrijd’. Dit omwisselbiljet geeft recht op een parkeerplaats en een ticket voor de wedstrijd.

Busregeling (georganiseerd via Go Ahead Eagles)

 • Prijs van de busregeling: € 27,- (inclusief administratiekosten, inclusief calamiteitenfonds).
 • Het kopen van kaarten kan via deze link.
 • Nadat je je hebt aangemeld, volgt op vrijdag 13 mei een bevestigingsmail met informatie over de vertrektijden en het opstappen.

Wil je met je vrienden in dezelfde bus naar Heerenveen afreizen? Bestel dan kaarten door mede-supporters ‘als eigenaar toe te kennen’. Hoe dit in zijn werk gaat, lees je in dit stappenplan.

Wil je met een zelf georganiseerde busreis naar sc Heerenveen – Go Ahead Eagles gaan? Meld dit dan via supporterszaken@ga-eagles.nl, waarna je nadere informatie ontvangt.

Terug naar overzicht