Eerste Selectie

Informatie uitwedstrijd Sparta Rotterdam

Go Ahead Eagles speelt op zaterdag 12 maart een uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam. De wedstrijd begint om 16:30 uur en wordt gespeeld op Het Kasteel. Club- of seizoenkaarthouders van Go Ahead Eagles die de spelers en staf willen supporten, kunnen naar Rotterdam afreizen met een door de lokale autoriteiten vastgestelde busregeling. Er zijn 650 kaarten beschikbaar voor onze supporters. Er zal gewerkt worden met loyaliteitspunten.

Verkoopperiodes loyaliteitspunten

  • Supporters met 7 of meer loyaliteitspunten kunnen een buskaart kopen van dinsdag 1 maart (20:00 uur) tot en met donderdag 3 maart (19:00 uur). Binnen deze verkoopperiode zijn er genoeg kaarten beschikbaar voor alle supporters met 7 of meer loyaliteitspunten.
  • Mochten er op donderdag 3 maart om 19:00 uur nog kaarten over zijn, dan komen deze op donderdag 3 maart om 20:00 uur in de verkoop voor supporters met 4 of meer loyaliteitspunten. Deze verkoopperiode loopt tot en met zondag 6 maart (19:00 uur).
  • Mochten er op zondag 6 maart om 19:00 uur nog kaarten over zijn, dan komen deze in de verkoop voor supporters met een geldige seizoenkaart of geldige clubcard met uitkaartregistratie. Deze verkoopperiode loopt tot en met woensdag 9 maart (23:59 uur).

Wil je met je vrienden in dezelfde bus naar Rotterdam afreizen? Bestel dan kaarten door mede-supporters ‘als eigenaar toe te kennen’. Hoe dit in zijn werk gaat, lees je in dit stappenplan.

Algemene informatie uitwedstrijden

Wil je Go Ahead Eagles supporten tijdens een uitwedstrijd, zorg dan dat je in het bezit bent van een geldige clubcard met uitkaartregistratie of een geldige seizoenkaart van Go Ahead Eagles. Aanvragen voor een clubkaart met uitkaartregistratie worden niet in behandeling genomen tijdens de verkoopperiode van een uitwedstrijd. Kaarten voor uitwedstrijden zijn persoonsgebonden en moeten op de naam staan van degene die meegaat. Bij de instapprocedure wordt hier aan de hand van het ticket en ID-kaart op gecontroleerd.

Busregeling

  • Prijs van de busregeling: € 29,- (inclusief administratiekosten).
  • Kaart(en) kopen kan via deze link.
  • Nadat je je hebt aangemeld, volgt op vrijdag 11 maart een bevestigingsmail met informatie over het opstappen.
Terug naar overzicht