Eerste Selectie

Informatie uitwedstrijd FC Twente: busregeling naar Enschede

De Awaydays zijn terug! Als gevolg van de versoepelingen van de coronamaatregelen mag Go Ahead Eagles weer supporters meenemen naar uitwedstrijden. Om te beginnen aanstaande zondag (20 februari) in de Grolsch Veste tijdens de Overijsselse derby tegen FC Twente.

De wedstrijd in Enschede begint om 14:30 uur. Club- of seizoenkaarthouders van Go Ahead Eagles die de spelers en staf in Enschede willen supporten, kunnen afreizen naar de Grolsch Veste met een verplichte busregeling. Er zijn 1.000 kaarten beschikbaar voor onze supporters met een geldige seizoenkaart of geldige clubcard met uitkaartregistratie. Er zal gewerkt worden met loyaliteitspunten.

Verkoopperiodes

  • Supporters met 4 of meer loyaliteitspunten kunnen een buskaart kopen vanaf woensdagavond 16 februari (20:00 uur).
  • Mochten er op donderdag 17 februari (12:00 uur) nog kaarten over zijn, dan komen deze vanaf dat moment in de verkoop voor supporters met 1 of meer loyaliteitspunten. Deze verkoopperiode loopt tot en met vrijdag 18 februari (9:00 uur).

Algemene informatie uitwedstrijden

Kaarten voor een uitwedstrijd zijn strikt persoonlijk en dienen op naam te staan van degene die ook daadwerkelijk naar de wedstrijd gaat. Wil je Go Ahead Eagles supporten tijdens deze uitwedstrijd, dan heb je een geldige clubcard met uitkaartregistratie of een geldige seizoenkaart van Go Ahead Eagles nodig. Aanvragen voor een clubkaart met uitkaartregistratie worden, gezien de korte voorbereidingstijd voor FC Twente – Go Ahead Eagles, niet in behandeling genomen jn aanloop naar deze wedstrijd.

Het is voor FC Twente – Go Ahead Eagles niet mogelijk om – nadat je een buskaart hebt gekocht – deze om te ruilen voor een andere bus. Wil je met meerdere personen naar de uitwedstrijd? Volg dan het proces van kaarten kopen voor vrienden.

Busregeling

  • Prijs van de busregeling: € 24,- (inclusief administratiekosten).
  • Kaart(en) kopen kan via deze link.
  • Nadat je je hebt aangemeld, volgt op vrijdag 18 februari een bevestigingsmail met informatie over het opstappen.

Coronatoegangsbewijs

Het bezoekersvak van de Grolsch Veste is alleen toegankelijk voor supporters van Go Ahead Eagles met een toegangsbewijs én een coronatoegangsbewijs. Dit coronatoegangsbewijs wordt gecontroleerd tijdens de instapprocedure. Er zijn drie coronatoegangsbewijzen die je kunt tonen op de CoronaCheck-app (dit kan op je mobiel of met een uitgeprinte versie op coronacheck.nl/print):

  • Volledige coronavaccinatie met een Europees goedgekeurd vaccin (in Nederland is een vaccinatie geldig vanaf 14 dagen nadat je volledig bent gevaccineerd).
  • Bewijs dat je minder dan 6 maanden geleden bent hersteld van corona.
  • Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor het evenement. Heb je al wel je volledige vaccinatie gehad, maar is dat nog geen 14 dagen geleden? Dan dien je je te laten testen.

Meer informatie over het coronatoegangsbewijs en de CoronaCheck-app is te vinden op www.testenvoortoegang.org. Ook als je vragen hebt over het coronatoegangsbewijs, kan je contact opnemen met Testen voor Toegang. Go Ahead Eagles is slechts ‘messenger’ in dit verhaal.

Terug naar overzicht