Eerste Selectie

Informatie uitwedstrijd Vitesse: auto- of busregeling

Go Ahead Eagles speelt op zondag 24 oktober een uitwedstrijd tegen Vitesse. De wedstrijd begint om 14:30 uur en wordt gespeeld in het GelreDome. Club- of seizoenkaarthouders van Go Ahead Eagles die de spelers en staf willen supporten, kunnen naar Arnhem afreizen met een auto- of busregeling. Er zijn 1.000 kaarten beschikbaar voor onze supporters. Er zal gewerkt worden met loyaliteitspunten.

Verkoopperiodes

 • Supporters met 3 of meer loyaliteitspunten kunnen een auto- of buskaart kopen vanaf woensdagavond 13 oktober (20:00 uur) tot en met vrijdag 15 oktober (19:00 uur).
 • Mochten er vervolgens nog kaarten over zijn, dan komen deze op vrijdag 15 oktober om 20:00 uur in de verkoop voor supporters met een geldige seizoenkaart of geldige clubcard met uitkaartregistratie. Deze verkoopperiode loopt tot en met woensdag 20 oktober (22:00 uur).

Algemene informatie uitwedstrijden

Wil je Go Ahead Eagles supporten tijdens een uitwedstrijd, zorg dan dat je in het bezit bent van een geldige clubcard met uitkaartregistratie of een geldige seizoenkaart van Go Ahead Eagles. Aanvragen voor een clubkaart met uitkaartregistratie worden niet in behandeling genomen gedurende de verkoopperiode van een uitwedstrijd.

Autoregeling

 • Er kunnen maximaal 100 auto’s naar Vitesse – Go Ahead Eagles. Het omwisselpunt wordt nog bekend gemaakt.
 • Om zoveel mogelijk supporters de gelegenheid te geven om te gaan, dien je met minimaal drie personen in één auto te zitten.
 • Prijs van de autoregeling: € 12,- (inclusief administratiekosten).
 • Kaart(en) kopen via deze link. Je dient het kenteken van de auto waarmee je reist te vermelden bij de gegevens. De regeling voor het kopen van een kaart voor vervoer met de auto is als volgt:
  – Degene die de auto bestuurt, koopt alleen een kaart voor het vak ‘parkeren uitwedstrijd’. Dit is tevens je omwisselbiljet.
  – Reis je mee, koop dan alleen een kaart voor het vak ‘auto’. Dit is tevens je omwisselbiljet.
  – In beide gevallen dient het kenteken van de auto waarmee je reist te worden vermeld.
  – Let op! Als niemand in de auto een parkeerkaart heeft gekocht, dan telt deze auto niet mee en hebben de inzittenden geen toegang tot de wedstrijd. Iedere auto moet dus de beschikking hebben over een ‘parkeerkaart uitwedstrijd’. Dit omwisselbiljet geeft recht op een parkeerplaats en een ticket voor desbetreffende uitwedstrijd. Als er geen ‘parkeerkaarten’ meer in de verkoop zijn, dan kun je dus niet meer met een auto afreizen. Lees via deze link meer over de kaartverkoop rond autoregelingen.
 • Nadat je je hebt aangemeld, volgt een bevestigingsmail met verdere informatie. Deze bevestigingsmail ontvang je ná het sluiten van de tweede verkoopperiode op woensdag 20 oktober (22:00 uur).

Busregeling

 • Prijs van de busregeling: € 21,- (inclusief administratiekosten).
 • Kaart(en) kopen kan via deze link.
 • Nadat je je hebt aangemeld, volgt op vrijdag 22 oktober een bevestigingsmail met informatie over het opstappen.

Alternatieve vormen van vervoer

 • Het afreizen met een minibus is enkel en alleen toegestaan na toestemming van Go Ahead Eagles. De aanvraag voor een minibus loopt via de SLO van Go Ahead Eagles (supporterszaken@ga-eagles.nl).
 • Het afreizen met een zelf gehuurde/geregelde bus is enkel en alleen toegestaan na toestemming van Go Ahead Eagles. De aanvraag voor een eigen bus loopt via de SLO van Go Ahead Eagles (supporterszaken@ga-eagles.nl).

Coronatoegangsbewijs

Het bezoekersvak van het GelreDome is alleen toegankelijk voor supporters van Go Ahead Eagles met een toegangsbewijs én een coronatoegangsbewijs. Dit coronatoegangsbewijs wordt gecontroleerd tijdens de instapprocedure (bij de busregeling) of bij het omwisselpunt (bij de autoregeling). Er zijn drie coronatoegangsbewijzen die je kunt tonen op de CoronaCheck-app (dit kan op je mobiel of met een uitgeprinte versie op coronacheck.nl/print):

 • Volledige coronavaccinatie met een Europees goedgekeurd vaccin (in Nederland is een vaccinatie geldig vanaf 14 dagen nadat je volledig bent gevaccineerd).
 • Bewijs dat je minder dan 6 maanden geleden bent hersteld van corona.
 • Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor het evenement. Heb je al wel je volledige vaccinatie gehad, maar is dat nog geen 14 dagen geleden? Dan dien je je te laten testen. Meer informatie over het coronatoegangsbewijs en de CoronaCheck-app is te vinden op www.testenvoortoegang.org. Ook als je vragen hebt over het coronatoegangsbewijs, kan je contact opnemen met Testen voor Toegang. Go Ahead Eagles is slechts ‘messenger’ in dit verhaal.
Terug naar overzicht