Aanstaande zondag speelt Go Ahead Eagles de eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding. Tegenstander in De Adelaarshorst is SC Telstar. De wedstrijd begint om 14:30 uur.

We zijn zeer verheugd een beperkt aantal toeschouwers te mogen toelaten in het stadion, maar hieraan is uit overheidswegen wel een aantal strikte voorwaarden aan verbonden. Hieronder zetten we de belangrijkste informatie op een rij:

Openingstijden

Zondag is het stadion geopend vanaf 13:00 uur. Voor deze wedstrijd wordt er gewerkt met tijdzones per tribunevak. Dit geldt zowel voor de toegang tot het stadion als voor het vertrek uit De Adelaarshorst. Let goed op binnen welke tijdstippen je welkom bent voor de toegang van het stadion. Een overzicht per vak/tribunedeel vind je hieronder (let wel: je dient te kijken naar het vak dat op je E-Ticket staat, niet die van je seizoenkaartplek):

Aankomst in het stadion

Hoofdtribune:
Vak 1, 2 en BL 1: 13:00 – 14:30 uur
Vak 3, 4 en BL 6: 13:00 – 14:30 uur

B-Side:
Vak 5 en 9: 13:00 – 14:30 uur

IJsseltribune:
Vak 10 t/m 13: 13:00 – 13:45 uur
Vak 14 t/m 17: 13:45 – 14:30 uur

Leo Halle:
Vak 18 en 19: 13:00 – 13:45 uur
Vak 20 t/m 22: 13:45 – 14:30 uur

Vertrek na afloop van de wedstrijd
Het vertrek uit het stadion na afloop van de wedstrijd zal eveneens gebeuren door gebruik van tijdsloten. Wij vragen je te blijven zitten op je plek tot nader bericht van ons veiligheidspersoneel.

Verplichting mondkapje

Om de wedstrijd bij te wonen is het verplicht een mondkapje te dragen wanneer je je beweegt door het stadion, van en naar je zitplaats. Dit omdat er momenten kunnen ontstaan waarop je de anderhalve meter onverhoopt moet doorbreken, bijvoorbeeld op weg naar het toilet. Wanneer je op de tribune zit mag het mondkapje af. Je bent zelf verantwoordelijk voor het meebrengen van een mondkapje.

Parkeren

Wij verzoeken je om jezelf waar mogelijk met de fiets/lopend naar de het stadion te verplaatsen. Bezoekers die met de auto afreizen naar De Adelaarshorst adviseren wij om de auto te parkeren bij het terrein van Saxion Hogeschool aan de Berkelweg.

Parkeren voor fietsers:
Gebruik voor het plaatsen van je fiets de daarvoor bestemde fietsrekken op het terrein van De Adelaarshorst en achter de Leo Halle Tribune aan de Vetkampstraat.

Toegang

De wachttijd voor toegang tot het stadion kan langer zijn dan je gewend bent; dit in verband met de 1,5 meter maatregelen. Houd te allen tijde 1,5 meter afstand tot anderen en volg de aanwijzingen op de grond. Bij de ingang tref je een bord met checkpunten voor jouw gezondheid (deze staat ook onderaan deze pagina). Neem deze goed in je op. Desinfecteer je handen bij de daarvoor bestemde paal bij de ingang van het stadion.

Tassen

Het is niet toegestaan om tassen groter dan A4-formaat mee te nemen naar de wedstrijd. Bij toegang wordt hierop gecontroleerd.

E-Ticket

Voor het duel van zondag 2 augustus ontvang je het wedstrijdticket per e-mail. Dit ticket is persoonsgebonden. Op dit ticket staat een vak- rij- en stoelnummer specifiek voor deze wedstrijd. Jouw seizoenkaart heeft voor deze wedstrijd geen geldigheid. Het E-Ticket kan je zowel uitgeprint als op je telefoon meenemen naar het stadion.

Let wel: je dient op de plek te gaan zitten die op jouw E-ticket staat. Er kan door het veiligheidspersoneel een controle plaatsvinden op personalia en wedstrijdticket. Wij vragen je om een geldig ID-bewijs mee te nemen naar het stadion.

Horeca in het stadion

De horecapunten in het stadion kennen een langere openingstijd dan voorheen. Het doel hiervan is om rijvorming te voorkomen en doorstroming te bevorderen. Mede hiervoor is er een verplichte looproute uiteengezet voor supporters. Wij vragen je deze route aan te houden bij het verplaatsen van en naar je zitplaats.

Openingstijd horeca: 13:00 uur tot 30 minuten voor einde wedstrijd. Lees hier alle informatie over de horeca in het stadion.

Betaalwijze

De munten van de SV worden, zoals gebruikelijk, gezien als betaalmiddel. Deze munten zijn voor deze wedstrijd enkel te verkrijgen via de muntenautomaten op jouw tribune.

Let wel: bij de muntenautomaten kan enkel met cash geld betaald worden.

Tot slot

Heel belangrijk: wanneer je coronaklachten hebt, verzoeken wij je dringend thuis te blijven.

Volg gedurende je bezoek aan de Adelaarshorst te allen tijde de aanwijzingen op van het veiligheidspersoneel.

Wij verzoeken je de bovenstaande maatregelen nauwgezet op te volgen zodat wij ook de komende thuisduels met beperkt publiek kunnen blijven spelen.

Wij danken je voor jouw aandacht en begrip en wensen je een prettig bezoek aan de wedstrijd.