Op woensdag 2 juli vond de jaarlijkse Breakfast Meeting voor sponsoren van Go Ahead Eagles plaats. In een zeer sfeervolle Coldec Lounge trapten selectie, staf en tweehonderd sponsoren de dag af met een door Boode Bathmen verzorgd ontbijt.

Tijdens de ochtendmaaltijd werden de aanwezigen op alle vlakken bijgepraat. Jelle Beuker stelde zich voor als nieuw lid van het management, en spreekstalmeester Stefan Rutgers sprak met voorzitter Edwin Lugt over de Voetbalopleiding en de vernieuwbouw van het stadion.

Ook op technisch vlak gebeurt er van alles bij Go Ahead Eagles. Zo maakten de sponsoren kennis met de negen nieuwe spelers, te weten Robin van der Meer, Mickey van der Hart, Giliano Wijnaldum, Nick de Bondt, Puck Postma, Sven Nieuwpoort, Jules Reimerink, Alex Schalk en Peter van Ooijen. Foeke Booy blikte daarnaast vooruit op het komende Eredivisieseizoen, dat voor GA Eagles op 10 augustus start met een thuiswedstrijd tegen FC Groningen.

Alle aanwezigen gingen naar huis met een unieke fles wijn met GA Eagles-etiket en een goodybag van de nieuwe hoofdsponsor Drukwerkdeal.