Afgelopen dinsdag was het tijd voor de Business Partners van Go Ahead Eagles om met elkaar te proosten op het nieuwe jaar. In een drukbezochte Studio Coldec Lounge sprak gastheer Stefan Rutgers met algemeen directeur Jan Willem van Dop en grootaandeelhouder Alex Kroes, die kort terugblikten op het achterliggende jaar aan de Vetkampstraat.

Tekst gaat verder onder foto.

(Foto: Ton Otten Fotografie)

Er werd stil gestaan bij de prominente Eagles die ons het afgelopen jaar zijn ontvallen, maar natuurlijk ook bij de bijna-promotie en de onverwachte zoektocht naar een nieuwe trainer. Toen bekend werd gemaakt dat zowel Van Dop als technisch manager Paul Bosvelt nog minimaal twee jaar aan de club verbonden blijven waardoor de ingezette koers gewaarborgd blijft, klonk een enthousiast applaus. Bovenal werden er nieuwjaarswensen uitgewisseld en was het een ontspannen weerzien van Business Partners.

Tekst gaat verder onder foto.

(Foto: Ton Otten Fotografie)

De nieuwjaarsreceptie was het eerste event van de Business Club in 2020, maar zeker niet het laatste. Dit voetbalseizoen staan onder andere de Business Club on Tour (28 februari), Happen & Stappen (7 april) en de Golfdag (27 mei) nog op het programma. En niet te vergeten het hippe Eagles-feest ‘Fly like an Eagle’ op 23 mei, waarbij 100 jaar Vetkampstraat het thema is.

Tekst gaat verder onder foto.

(Foto: Ton Otten Fotografie)

Stuk voor stuk evenementen waar op een ontspannen manier aan het zakelijk netwerk wordt gebouwd. Spreekt dit u aan, maar bent u nog geen Business Partner? Aarzel niet! Jong, oud, groot of klein: u kunt als organisatie ook nu nog als (ander)halve Business Cardhouder toetreden tot de Business Club en direct profiteren van alle faciliteiten.

Prijzen Business Seats (anderhalf seizoen)


(Klik op de visual om deze te vergroten)

Prijzen Business Seats (half seizoen)


(Klik op de visual om deze te vergroten)