De seizoenkaartmeter van Go Ahead Eagles kende een lange, maar succesvolle zomer. Begin augustus vierden we samen dat we dit seizoen meer seizoenkaarthouders hebben dan vorig seizoen. Een geweldige mijlpaal.

Bij elke mijlpaal van de seizoenkaartmeter hoorde een prijs. De prijs van de laatste mijlpaal was een heuse Player Experience. Deze unieke ervaring werd gewonnen door Annemieke en Jasper, normaliter seizoenkaarthouders op respectievelijk vak 14 en 15.

De wedstrijd tegen Sparta beleefden ze echter vanaf een andere plek, en wel letterlijk vanaf de zijlijn. Het tweetal, gestoken in Go Ahead Eagles-tenue en trainingspak, mocht plaatsnemen naast de technische staf van Go Ahead Eagles. Uiteraard was er in de rust genoeg tijd om even een balletje te trappen en op de foto te gaan als ware Eagles-speler!

Op hun rug prijkten de getallen 61 en 25; samen 6125. Als er nog een seizoenkaartmeter was, zou dat de huidige stand zijn. Dat zijn er nu al ruim 100 meer dan over het hele vorige seizoen.

Uiteraard is het nog steeds mogelijk een seizoenkaart te kopen van Go Ahead Eagles. Hoe meer steun, hoe onverslaanbaarder we thuis zijn en blijven! Check hiervoor ook de mega-actie van Go Ahead Eagles, genaamd ‘Join the club!’

Hier vind je alle info.

motm leon